Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-09-2013 13:07)Melex napisał(a): nawet osobą z większym "stażem" i lepszą reputacją ?
2 razy się już przejechałem na innym forum patrząc na statystyki itp
cena jest przyzwoita za doładowania. Wcześniej sprzedawałem jak były to moje pierwsze transakcje dawałem pierwszy kod doładowania.
Można posprawdzać w innych tematach gdzie sprzedawałem doładowania że było szybko i sprawnie
Ewentualnie może być płatność ukash / skrill jak ktoś woli chociaż wolał bym na bank.
(23-09-2013 13:07)Melex napisał(a): nawet osobą z większym "stażem" i lepszą reputacją ?
2 razy się już przejechałem na innym forum patrząc na statystyki itp
cena jest przyzwoita za doładowania. Wcześniej sprzedawałem jak były to moje pierwsze transakcje dawałem pierwszy kod doładowania.
Można posprawdzać w innych tematach gdzie sprzedawałem doładowania że było szybko i sprawnie
Ewentualnie może być płatność ukash / skrill jak ktoś woli chociaż wolał bym na bank.
za cienkie masz statystyki i opinię jeszcze by takie osoby jak ja czy inne z większym stażem, opinią wpłaciły ci jako pierwsze pieniądze ale powodzenia
(23-09-2013 13:45)tomazzi napisał(a): za cienkie masz statystyki i opinię jeszcze by takie osoby jak ja czy inne z większym stażem, opinią wpłaciły ci jako pierwsze pieniądze ale powodzenia
ja nie namawiam
taką mam zasadę teraz i będę się jej trzymał
jeśli ktoś chce to zapraszam
(23-09-2013 13:45)tomazzi napisał(a): za cienkie masz statystyki i opinię jeszcze by takie osoby jak ja czy inne z większym stażem, opinią wpłaciły ci jako pierwsze pieniądze ale powodzenia
ja nie namawiam
miej z 2 letni staż na forum, więcej opinii wtedy zasady się możesz trzymać i ją ustalać
teraz stracisz klientów bo nikt jak pisałem z moim stażem i mojemu podobnym nie wpłaci ci pierwszy
ja nie namawiam
miej z 2 letni staż na forum, więcej opinii wtedy zasady się możesz trzymać i ją ustalać
teraz stracisz klientów bo nikt jak pisałem z moim stażem i mojemu podobnym nie wpłaci ci pierwszy
tutaj masz rację ale nie prowadzę sklepu z doładowaniami i nie zależy mi na tym abym miał dużo klientów od czasu do czasu posiadam kilka sztuk doładowań i wole mieć mało klient ale pewnych
ja nie namawiam
wole mieć mało klient ale pewnych
to pewnych jak to określasz klientów masz np w mojej osobie, marcel, melex i wielu innych których tracisz bo nikt z grona tych osób nie wpłaci ci pierwszy bo zbyt dużym świeżakiem jesteś z krótkim stażem i zbyt małą opinią by poważni ludzie nawet i swoje ciężko zarobione 30 zł ryzykowali wysyłając do ciebie i czekali łaskawie na kod który może zobaczą a może i nie
ale to nie moje małpy nie moje zoo, mi te warunki śmierdzą, kupiłbym ale nie mam w zwyczaju trwonienia na sprawdzenie kasy, także 1 klient w mojej osobie mniej, sądząc po wpisie melex już 2 mniej
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2013 14:17 przez tomazzi.)
(23-09-2013 14:26)pr3tor napisał(a): co Ci szkodzi wysłać doładowanie osobom z większym stażem np:tomazzi? Ewentualnie wchodzi w grę opcja allegro.
z doświadczenia już 2 letniego na forum jak świeżak takie cyrki odstawia, to za chwilę ktoś będzie płakał, że został oszukany
ten co sprzedaje a nie oszukuje cyrków nie odstawia