Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Cło i Vat za iPod Suffle 4 gb

Autor Wiadomość
[Rozwiązane]Cło i Vat za iPod Suffle 4 gb
Sprawdź:
Witam !

Ile wyniesie mnie Cło i Vat gdy zamówie iPod Suffle 4 GB

Z obliczeń niby 80 zł a na forum widziałem ze 240 a na TS mówią ze 170 więc wkońcu nie wiem.

Proszę o podanie prawdziwej ceny Zamawiał już ktoś szufelke ? Jak tak to ile zapłacić przy odbiorze ?

A wogóle słyszałem ze na majowym restocku bedziemy musieli zaplacic 175 ptż zamiast cło i vat, oraz niby to jest wysyłane jako prezent a i tak trzeba płacić.

Pozdrawiam
RE: Cło i Vat za iPod Suffle 4 gb
100-130zł zapłacisz

Tak na majowym restocku 175 ptz lockerz dało za przesyłkę a cło i vat tak płacimy bo państwo nakłada

ipod suffle 4gb szybko schodzi może ci się uda ale wątpię

Ja na majowym restocku biore deske Paul Rodriguez Limited Skateboard Deck zajebista jest za 2575 ptz
Dzięnki, a inni ile zapłacili dokładnie ?

A zdarzają się takie farty, że nie trzeba płacić ? Można mu np. dać trochę mniej kasy ? Ta paczka jest wysyłana kurierem czy pocztą ?
Zdarzały się przypadki ,że osoby nie płacił cło ani vatu ...

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
Wszystko zależy od celników... to oni nakładają opłaty za paczke...
Cytat:A zdarzają się takie farty, że nie trzeba płacić ? Można mu np. dać trochę mniej kasy ? Ta paczka jest wysyłana kurierem czy pocztą ?

No mniej kasy to mu nie możesz dać, to państwo nakłada podatki i musisz je zapłacić co do grosza Tongue Po wygraniu nagrody powinien przyjść meil czy chcesz aby paczka była wysłana UPS (kurier), czy USPS (poczta). Jeśli wybierzesz to drugie to istnieje duże prawdopodobieństwo, że ominą cię podatki, ale wiesz jak to jest z pocztą polską - paczka może w ogóle do ciebie nie dotrzeć Smile
vJa to pierdo** nie bede płacił Vatu i cła ku*** zabiore od listonosza paczke i niech wypier****
@Pkrecik6, Powodzenia ;d Miłej rozprawy w sądzie ;]
(22-05-2010 22:18)pkrecik6 napisał(a):  vJa to pierdo** nie bede płacił Vatu i cła ku*** zabiore od listonosza paczke i niech wypier****

Ale sie popisales Undecided

Sportomaniak, członek http://zarabiam.com od Apr 2010.
(23-05-2010 01:04)Sportomaniak napisał(a):  
(22-05-2010 22:18)pkrecik6 napisał(a):  vJa to pierdo** nie bede płacił Vatu i cła ku*** zabiore od listonosza paczke i niech wypier****

Ale sie popisales Undecided

Wyrażam tylko swoje poglądy. Po prostu państwo nie powinno nakładać tak chorendalnych cen b im się podoba
Wątek zamknięty