Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nowinki o sklepie

Autor Wiadomość
Nowinki o sklepie
Sprawdź:
[Obrazek: ehandelnetlarge.jpg]

by Lockerz.com
Cytat:Shop News: We've been searching high and low to find some of the world's best brands and items, which will soon be available in special weekly sales for Lockerz members only. From the newest electronics and games to the most stylish fashions and accessories, you'll find everything you want in SHOP. Get set for our first sale, which will include coveted jeans from Serfontaine Denim, vintage T-shirts from The Original Retro Brand and the latest must-have headphones from Skullcandy.

by hd2d Smile
Cytat:Aktualności sklepowe: Szukaliśmy wysoko i nisko aby znaleźć jedne z najlepszych marek i produktów na świecie, jakie będą dostępne w tygodniowych wyprzedażach, które będą dostępne tylko dla użytkowników Lockerz. W sklepie znajdziesz wszystko, czego będziesz chciał, od gier i elektroniki z najwyższych półek do najbardziej stylowej mody i akcesoriów. Przygotuj się na pierwszą wyprzedaż, do której zaliczamy porządne jeansy od Sarfontaine Denim, T-Shirty z The Orginal Retro Brand aż w końcu słuchawki od Skullcandy, które musisz mieć.

Zapowiada się bardzo fajnie, sam chciałbym upolować jakąś ciekawą koszuleczkę, pozostaje tylko czekać na wersję sklepu dostępną dla wszystkich Smile Zbierać, zbierać PTZ Smile

hd2d, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
RE: Nowinki o sklepie
Wprowadziłem małe poprawki.Wink

Ogólnie mówiąc, zamówiłbym sobie jakieś Jeansy.Tongue
Troszkę to jeszcze poprawiłem... aby miało to jakiś sens Wink

hd2d, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
kurde jestem zlist wiec bardzo chetnie przetestuje ten sklep leci plusek ;p
e to lajtowo Smile
Ta, jeansy w cenie PSP na restocku ^^

Narazie to trzeba PTZ zbierać, na krem czekoladowy pod prysznic nie zapoluje Tongue

Gadżety za kase ??? To WPADAJ !!!

Zaproszenia na Lockerz:
http://zlist.pl/lockerzity/
jestem ciekaw na jakich zasadach bedzie dzialac ten shop
eeeee too lipaaa ;p
a już niedługo:
nabiał i wędliny do wzięcia!
nic nam nie pozostaje tylko czekac ;// Big Grin