Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Czyżby dzisiaj Redeem

Autor Wiadomość
Czyżby dzisiaj Redeem
Sprawdź:
Czyżby dzisiaj redeem.
Myślę że tak ponieważ regulamin jest już dany
RE: Czyżby dzisiaj Redeem
To nie jest regulamin
na lutowym restocku info bylo podane 2 dni przed restockiem, wiec sie nie ma co jeszcze napalac. Wydaje mi sie ze najpierw bedzie dla USA i Kanady a dopiero pozniej dla nas. Restock powinien byc w nastepnym tygodniu ok. 20:00, bo czas bedzie ustawiony mniej wiecej jak byl wtedy jak reszta swiata wygrala restock.
to nie jest regulamin tylko powiedziane jest ze pierwszy reedem bedzie dla usa i canady... przynajmniej wiemy ze od nich zaczynaja i narazie nie trzeba siedziec do 1 w nocy na restock
A gdzie masz tak powiedziane?
Ambrell przeczytaj dokladnie Smile Restock będzie dopiero jak dadzą regulamin czyli, np. ile nagród możesz zamówić podczas restocku, czy autofill i GM sa dozwolone itp. Dopóki nie ma regulaminu restocku nie będzie!
Też myślę, że najpierw będzie dla USA i Kanady
a do tego tam chyba pisze ze to restock dla USA i Kanady... czyli nie masz sie co jarac chyba ze tam mieszkasz...
Wy nie umiecie przeczytać dokładnie?! Aż mnie coś strzela jak czytm "To bedzie tylko dla USA i Kanady". Zasada jest prosta, jeden restock dwie fale. W jednej fali będą mogli wziąść udział Amerykańcy i Kanadyjczycy a w drugiej fali użytkownicy innych krajów...
@sznikers - gdzie masz napisane, że usa bd pierwsi?
@Gumowy-ja to wszystko wiem, moje pytanie było skierowane do sznikersa.
Odpowiedz