Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Jak tutaj trafiłeś ? Jak znalazłeś się na Zarabiam.com ?

Autor Wiadomość
Jak trafiłeś na Zarabiam.com ?
Sprawdź:
Jak trafiłeś/aś na Zarabiam.com ? Jak znaleźliście to forum?

A więc zacznę.
Kiedy przeglądałem forum Graffika było zlecenie na poprawę istniejącego logo. Chodziło o dopisanie Zarabiaj przez Internet. Zlecenie by killerpl. http://scr.hu/5wz/0ehl3
Na moje szczęście i nieszczęście wybrał mnie... ale nie tylko.
http://scr.hu/5wz/3e968
Wybrał również DigitalAzax'a. Prosta zasada... Kto pierwszy ten lepszy. No i odpadłem. Z drugiej strony myślę, że jego wersja była lepsza Smile O forum zapomniałem chyba na 4 miesiące. Później przed wakacjami szukałem sposobu jak szybko zarobić i natrafiłem jeszcze raz na to forum. Tym razem zostałem dłużej i obecnie mulę kasę na konsole Tongue

A jak wy trafiliście na forum? Zapraszam do rozmowy Smile
Pozdrawiam Smile
RE: Jak poznaliście to forum?
Poprzez wpisanie w googlach 'zarabianie w internecie' Tongue
a i owszem kiedyś chciałem aby dopisał poprawił slogan pod Naszym autorskim logiem i faktycznie umieściłem tam postaSmile miło że wróciłeś na dłużej Smile
co do tematu to już taki gdzieś jest na forum ale póki nie znajdę to tego nie kasuję Smile

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
forum dosc wysoko pozycjonowane więc po znalezieniu serwisu zarobkowego wpisałem w google tą nazwę serwisu i czy on wypłaca i tak trafiłem na to forum.
Znalazłem w internecie, co jakiś czas odwiedzałem i zostałem na stałe, teraz mówią do mnie panie kierowniku. Big Grin

A szczerze to trafiłem przypadkiem ale jestem chol*rnie zadowolony. Big Grin
Glosy: Admin (+10)
Był już taki temat na 100%, ale szukajka mnie zawodzi.

Pewna osoba mi o nim powiedziała, a było to kiedy lockerz wysyłało jeszcze koszulki.

[Obrazek: 9KbCv.jpg]
Reputy rozdaje! 2 dziennie! http://zarabiam.com/Temat-1-Klik-2-Reputy-57130
RE: Jak trafiłeś na Zarabiam.com ?
Tak Daminn był, ale tak dawno że gdzieś się zakopał, dlatego przenoszę do spraw/dyskusji o zarabiam.com

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
Trafiłem tutaj trochę na około. Kolega zaproponował mi zarabianie na CashBuzz przez pobieranie wspólnych linków ( w zime jakos ) . Gdy nasza grupka była przygotowana do zarabiania niektóre osoby dostały bany za pobieranie swoich plików ( bylismy n00bami i nie wiedzielismy jak to sie robi ;X ). Moje przetrwało ale nie wiedzialem co moge z tym zrobic . Wpisalem w google " cashbuzz" i wyskoczyło mi wasze forum. TEraz zaglądam tu zeby dowiedziec sie czegos nowego i znalesc upragniona nisze do zarabiania powaznych pieniedzy ;]
(22-06-2012 21:30)xJAmaTOx napisał(a):  Poprzez wpisanie w googlach 'zarabianie w internecie' Tongue
Jak to się mówi - *Witaj w klubie* Big Grin Ja tak samo Tongue
Najpierw byłem na *srajloku*, potem mówiono o tym forum ( jeszcze LFE ) i po kłótniach z tamtejszą ekipą wyprowadziłem się tutaj. Nie żałuje Heart Big Grin
Odpowiedz