Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pomyślałem że warto poruszyć temat dyskusji na temat GTA5 na naszym forum, dokładna data premiery wciąż jest nieznana, jednak już wiele informacji (nie koniecznie prawdziwych) w sieci się pojawia.
Nawet na lockerz.com podali ostatnio kilka zdjęć z GTA5
wrzucam kilka screenów i zapraszam do dyskusji, osobiście czekam na grę na platformie PC, zapewne na konsole też wyjdzie
Gta 4 jak dla mnie pokazała już dużo. Wiem, że miała dużo niedociągnięc i nie była bardzo atrakcyjna, ale graficznie jej nic nie można było zarzucić, więc kto wie. Ja bardziej obstawiałbym, że samochody nie będą takie, czyli screen ostatni jest tylko ściemą, bo raczej rockstar nie wykupi licencji.
Jedyną rzeczą jakiej mi brakowało w GTA IV to te wiejskie tereny jak w GTA SA z traktorami i wieśniakami.
GTA IV ogranicza się tylko do tych 3 miast i tyle, aż człowiek czuje się jak w puszcze grając dłużej. Nie ma gdzie wyjechać, że tak powiem.
Ja dałem te 99zł za GTA IV i teraz leży nie gram ani ja ani brat. Ja pograłem z 10h i mi się znudziło, a po San Andreas jakoś w kółko jeździłem i mi sie nie nudziło.
A ja owszem grywam w GTA IV, pomimo błędów w grze można się wciągnąć wykonując misje.
Dynamika jazdy w IV była idealna, zobaczymy co będzie w V części
Ciekawe co jest po drugiej stronie gór.