Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gdy lockerz ukazało nam kawałek shopu to zobaczyłem to :
Co o tym myślicie ?
Czy można było wcześniej zamawiać słodycze ?
I mam prośbę. Chcę napisać do nich maila w tej sprawie ale potrzebuje PRZETŁUMACZONEGO a nie wpisanego w Translator tekstu.
Cześć Lockerz !
Gdy ujawniliście kawałek swojego sklepu, zobaczyłem że wystawiliście słodycz, krem. Czy będzie można kupywać słodycze ?
Tak jest to krem czekoladowy, i na pewno nie jest to jakiś pierwszy lepszy krem z spożywczego w US.A co do tego to nigdy wcześniej w lockerz tego nie widziałem.Lecz teraz widać, że w szopie prócz sławnej elektroniki itp. zawita do nas słodycz ^^.
Editup@ oO Nie widzę aby to było coś pod prysznic o_O.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2010 13:36 przez Devilry225.)
Jest w kategorii "beauty" i w opisie jest nazwa "body butter". Z reszty opisu i komentarzy można się łatwo przekonać, że to jest przeznaczone do ciała.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2010 14:37 przez Tech.)
Nie mogę wyrobić co bartuś napisał xDD hehe
Wcześniej też myślałem że to jakiś krem, słodycz. Ale jak bym dostał to najpierw bym to obejrzał, a nie od razu otworzył i szamał