Sprawdź:
Cześć, dosypiając wczorajszy dzień wpadłem na pomysł który można by wykorzystać w tych PPA typu firecash, filecash etc.
Od razu na wstępie chce powiedzieć że w czym jak w czym ale w PPA jestem totalnie zielony, może dlatego wpadł mi do głowy taki pomysł... Więc proszę o ocenienie tego pomysłu czy jest realny i czy takie coś przejdzie, bo jak mówiłem jestem w tym zielony.
Pomysł jest taki : Zamawiasz jak najwięcej starterów, w moim przypadku 6, następnie wchodzisz na firecash lub cashfile, wrzucasz swój plik i teraz :
Odpalasz TOR'a dzięki któremu można mieć IP zagraniczne np. IP z Ameryki, gdzie są większe stawki za pobrania. Gdy już odpaliliśmy i mamy zmienione IP na jakiegoś typa z Ameryki to ściągamy nasz pliczek który zuploadowaliśmy i tu podajemy ten nasz numer telefonu z któregoś starteru oczywiscie wcześniej aktywowanego, no i powinniśmy dostać kasę na nasze konto Firecash bądź cashfile za pobranie..
Nie wiem czy pomysł jest realny, czy takie coś jest naprawdę możliwe, a więc tych co się znają na PPA - o wypowiedź proszę