Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam do was pytanie bo tak szczerze to bedzie mój pierwszy restock, ponieważ wcześniej po prostu zbierałem PTZ i mam do was pytanie Czy lepiej zakupić PSP Ratchet czy Ipod Shuffle? a może nintendo ? i napiszcie według swoich obserwacji w komentarzach który itemek z podanych przeważnie najszybciej schodzi a który najwolniej
Według mnie PSP za 800 schodzi najszybciej,a zaraz po nim Nintendo i Szufelka(choć to chyba różnica tej minuty, 30 sekund ?).Tak jak Kilol proponuje ci brać Szufle.
Pierwszej 3 już dziękuje bardzo za podpowiedż powiedżcie jeszcze bo straszny haos jest na forum (banan coś wspominał że musi posprzątać.) wiecie coś czy jest ten autofil lub inne na ten kwietniowy restock ?
shuffle jest raczej nieoplacalny bo dowala ci 130 zl za cos co jest warte niecale 300 psp praktycznie bez szans polecam dsi ;p clo ze 120 a warty 500zl+