Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Prezydent nie żyje !
Sprawdź:
Samolot TU-154 z prezydentem na pokładzie, który wyleciał o 6:50 z Warszawy, rozbił się niedaleko lotniska wojskowego w Smoleńsku. Według informacji ze Smoleńska nikt nie przeżył. Zginał prezydent z małżonką wśród nich między innymi prezes Narodowego Banku Polskiego, wicemarszałek sejmu - Jerzy Szmajdziński, wielu posłów, dziennikarzy, wiceminister MSZ, kilku biskupów, szef IPN ...
przed wakacjami będziemy mieć nowego prezydenta - będą ustalone przyśpieszone wybory.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2010 09:50 przez Killer.)
RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku
Ale teraz na TVN 24 podali informację, że narazie w tej chwili będzie Marszałek Sejmu - Bronisław Komorowski prezydentem. Czyli do wakacji będzie Komorowski...
Składam wszelkie i wielkie kondolencje rodzinom ofiar ;-)
Gdy usłyszałem o tym, jak prezydent nie żyje z cała masą innych ludzi, normalnie przeszlem jakiś szok...
Nie mogę w to uwierzyć, to jest wielkie przeżycie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2010 09:39 przez Parada.)
Z jednej strony wielka katastrofa hoc nie lubiłem Prezydenta, współczuje rodzinom.
Z drugiej wielki zbieg okoliczności? Mozę zamach? (moje teorie spiskowe ;/)