Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Prezydent nie żyje ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Prezydent nie żyje ! (/Temat-Katastrofa-Prezydenckiego-Samolotu-w-Smolensku-Prezydent-nie-zyje-4879) |
Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Prezydent nie żyje ! - Killer - 10-04-2010 09:18 Samolot TU-154 z prezydentem na pokładzie, który wyleciał o 6:50 z Warszawy, rozbił się niedaleko lotniska wojskowego w Smoleńsku. Według informacji ze Smoleńska nikt nie przeżył. Zginał prezydent z małżonką wśród nich między innymi prezes Narodowego Banku Polskiego, wicemarszałek sejmu - Jerzy Szmajdziński, wielu posłów, dziennikarzy, wiceminister MSZ, kilku biskupów, szef IPN ... przed wakacjami będziemy mieć nowego prezydenta - będą ustalone przyśpieszone wybory. RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - raBBit - 10-04-2010 09:19 [*] Wieczny odpoczynek racz im dac Panie. RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - BartuS - 10-04-2010 09:20 Ale teraz na TVN 24 podali informację, że narazie w tej chwili będzie Marszałek Sejmu - Bronisław Komorowski prezydentem. Czyli do wakacji będzie Komorowski... Składam wszelkie i wielkie kondolencje rodzinom ofiar ;-) RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Magnus - 10-04-2010 09:23 Ja też składam kondolencje wszystkim rodzinom ofiar... RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Shaiders - 10-04-2010 09:25 Mnie aż ciarki przeszły Współczuję rodzinom zabitych. RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Parada - 10-04-2010 09:27 Gdy usłyszałem o tym, jak prezydent nie żyje z cała masą innych ludzi, normalnie przeszlem jakiś szok... Nie mogę w to uwierzyć, to jest wielkie przeżycie. RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Kicha - 10-04-2010 09:32 Z jednej strony wielka katastrofa hoc nie lubiłem Prezydenta, współczuje rodzinom. Z drugiej wielki zbieg okoliczności? Mozę zamach? (moje teorie spiskowe ;/) RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - rj7rad - 10-04-2010 09:33 Aż trudno w to uwierzyć :/ [*] RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Prezydent nie żyje ! - Mathis K - 10-04-2010 10:16 kurcze ciezka sytuacja tyle madrych ludzi z panstwa... odeszlo...[*] RE: Katastrofa Prezydenckiego Samolotu w Smoleńsku - Prezydent nie żyje ! - dar_ole - 10-04-2010 10:19 wasze swieczki i tak nic nie dadza. lepiej isc i sie pomodlic...... |