Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam potrzebuje pożyczyć 250zł na paypal lub konto bankowe. Wyśle wszystkie swoje dane oraz ksero dowodu w celu zweryfikowania danych.Oczywiście mam jedna zasadę nie pożyczam nic za darmo za ta pożyczkę mogę dołożyć drugie 250 zł kasę oddam w ciągu 30 dni od dokonania wpłaty i otrzymania pieniędzy.Więcej info pod nr gg.38386755 lub pw osoby zainteresowane udzieleniem pożyczki mogę podać nr tel
aukcja allegro nie wchodzi w grę ponieważ nie posiadam konta ale tak jak pisałem wyśle ksero dowodu i inne dowody jakie kolwiek są możliwe a co do reputacji to co to ma wspólnego nie siedzę tu często wiec nie zdobywam punktów a po za tym nie zależy mi na nich. a co do oszusta gdybym nim był to chyba bym nie wysyłał ksera dowodu i to że za to pożyczke dozucam drugie 250zł to nie znaczy ze jestem przekretem po prostu sadze ze dziś nie ma nic za darmo i każdy chce miec coś za to chyba co nie tak jak banki jakiś procent np chyba ze znacie podobne strony jak allegro gdzie szybko mozna sie zarejestrowac to wchodzi w gre
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2012 18:24 przez Kamil Lesniak.)
aukcja allegro nie wchodzi w grę ponieważ nie posiadam konta ale tak jak pisałem wyśle ksero dowodu i inne dowody jakie kolwiek są możliwe a co do reputacji to co to ma wspólnego nie siedzę tu często wiec nie zdobywam punktów a po za tym nie zależy mi na nich. a co do oszusta gdybym nim był to chyba bym nie wysyłał ksera dowodu i to że za to pożyczke dozucam drugie 250zł to nie znaczy ze jestem przekretem po prostu sadze ze dziś nie ma nic za darmo i każdy chce miec coś za to chyba co nie tak jak banki jakiś procent np chyba ze znacie podobne strony jak allegro gdzie szybko mozna sie zarejestrowac to wchodzi w gre
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2012 16:54 przez Kamil Lesniak.)