Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Pozyczka na paypal lub konto bankowe (/Temat-Pozyczka-na-paypal-lub-konto-bankowe-48063)

Strony: 1 2 3

Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Kamil Lesniak - 04-01-2012 11:46

Witam potrzebuje pożyczyć 250zł na paypal lub konto bankowe. Wyśle wszystkie swoje dane oraz ksero dowodu w celu zweryfikowania danych.Oczywiście mam jedna zasadę nie pożyczam nic za darmo za ta pożyczkę mogę dołożyć drugie 250 zł kasę oddam w ciągu 30 dni od dokonania wpłaty i otrzymania pieniędzy.Więcej info pod nr gg.38386755 lub pw osoby zainteresowane udzieleniem pożyczki mogę podać nr tel

aukcja allegro nie wchodzi w grę ponieważ nie posiadam konta ale tak jak pisałem wyśle ksero dowodu i inne dowody jakie kolwiek są możliwe a co do reputacji to co to ma wspólnego nie siedzę tu często wiec nie zdobywam punktów a po za tym nie zależy mi na nich. a co do oszusta gdybym nim był to chyba bym nie wysyłał ksera dowodu i to że za to pożyczke dozucam drugie 250zł to nie znaczy ze jestem przekretem po prostu sadze ze dziś nie ma nic za darmo i każdy chce miec coś za to chyba co nie tak jak banki jakiś procent np chyba ze znacie podobne strony jak allegro gdzie szybko mozna sie zarejestrowac to wchodzi w gre

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - bartex89 - 04-01-2012 12:04

aukcja allegro wchodzi w gre?

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - munio - 04-01-2012 12:49

z taka reputacja masz duze szanse Wink

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - mysza5000 - 04-01-2012 13:35

widać że oszust

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Kamil Lesniak - 04-01-2012 14:45

aukcja allegro nie wchodzi w grę ponieważ nie posiadam konta ale tak jak pisałem wyśle ksero dowodu i inne dowody jakie kolwiek są możliwe a co do reputacji to co to ma wspólnego nie siedzę tu często wiec nie zdobywam punktów a po za tym nie zależy mi na nich. a co do oszusta gdybym nim był to chyba bym nie wysyłał ksera dowodu i to że za to pożyczke dozucam drugie 250zł to nie znaczy ze jestem przekretem po prostu sadze ze dziś nie ma nic za darmo i każdy chce miec coś za to chyba co nie tak jak banki jakiś procent np chyba ze znacie podobne strony jak allegro gdzie szybko mozna sie zarejestrowac to wchodzi w gre

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - koli - 04-01-2012 19:14

Podasz dane osobowe, po 24 godzinach się pojawiam, podpisujemy umowę cywilno prawną ?

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Kamil Lesniak - 06-01-2012 13:25

koli dla czego nie odpisujesz na pw i jak z ta pozyczka

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - bartex89 - 06-01-2012 15:45

NA ALLEGRO sie zarejestrujesz w chwile... rejestracje zrobisz za pomoca konta w banku...

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Kamil Lesniak - 06-01-2012 19:24

ale o ile mi wiadomo czeba czekać na jakis list z kodem aktywacyjnym na allegro

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Morfit - 06-01-2012 19:35

Ten list przychodzi w 2-3 dni