Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Bo z tego co się orientuje, haczyk sharecash'u polega na tym że ktoś aby pobrać plik musi wypełnić antkiete, a na koniec ten ankiety wysłać smsa.
Dziwne to dla mnie że ktoś w ogóle na tym zarabia..
Nie wszystkie ankiety wymagają wysłania SMSa. Niektóre kraje mają darmowe ankiety, subskrypcje e-mail, rejestracje na stronach itp.
Aktualnie Polska ma same płatne (SMS), z tego co się orientuje.
Oj wysyłają wysyłają
A raczej nie tyle wysyłają co np. na Firecash muszą podać swój numer komórki, żeby dostać sms z PINem. Wpisują PIN i pobieranie się odblokowuje
oczywiście że tak, po prostu w polsce każdy oszczędza na czym się da i ze złotówki zrobiłby drut na 100 metrów. W innych krajach wysyłają te smsy niczym moher dotacje na radio maryja.
tylko w polsce i podobnych państach są smsy do wysyłanie itp. Mój brat który obecnie jest w belgii sprawdził mi to i u niego była oferta w ktorej tylko musiał wpisac maila do subskrypcji i kliknąc w jakiś link aktywacyjny. dostałem za 0,40 $
(13-12-2011 21:48)Tomek napisał(a): tylko w polsce i podobnych państach są smsy do wysyłanie itp. Mój brat który obecnie jest w belgii sprawdził mi to i u niego była oferta w ktorej tylko musiał wpisac maila do subskrypcji i kliknąc w jakiś link aktywacyjny. dostałem za 0,40 $
Takich krajów niestety jest bardzo mało. Poza tym nawet tam te oferty mogą się pojawić a nie muszą.