Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak wiadomo dziś (tj. 25.10.2011r) jest premiera najbardziej wyczekiwanej gry - Battlefield 3 (dla USA), jednakże dla Polaków gra ta będzie 27-28 październik. Piszę ten temat aby zapytać się was jakie macie zdanie n.t. tej gry ?
Moim zdaniem po zobaczeniu tralierów itp. grafika jest o niebo lepsza i wszystko - no mam na myśli zniszczenia, pojazdy ... wszystko jest bardzo efektowne. Nie mogę się doczekać. A Wy ?
PS: Może jeśli dużo osób z tego forum kupi BF3 to admin zrobiłby serwer ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-10-2011 16:12 przez Requirer.)
Pograłem kilka godzin w kampanię i takie sobie. Niszczenia otoczenia to nie ma praktycznie wcale (chyba, że 'dziury' po kulach się liczą) - np. jak jest jakiś stół i na nim leży kubek/książka/coś to nie da rady tego czegoś (że już o samym stole nie wspomnę) ruszyć bronią. Poza tym średnio podobają mi się efekty w kształcie okrągłych "plam" czy uj wie czego na ekranie, a niestety nie znalazłem opcji by to wyłączyć, przez co cały czas mam wrażenie jakbym miał brudne okulary co mnie strasznie irytuje..
Mimo wszystko gra się w miarę fajnie, a gry nie kupuje się dla singla tylko dla MP, który nawet w becie wymiatał (jak dla mnie).
Odwołuje wszystko to co pisałem w poprzednim poście, miałem chwilowo jakieś bugi. Dzisiaj pograłem więcej i gra się zajebiście Akcja przeniosła się do jakiegoś budynku, a potem na ulice Francji i dopiero zobaczyłem jak działa silnik Frostbite 2 - niszczenie to poezja w tej grze! Rozgrywka jest świetna, a do tego fabuła bardzo wciągająca. Ahh, mógłbym pisać wiele, ale to po prostu trzeba zobaczyć. Tak więc jeśli nie masz jeszcze gry, a masz maszynę, która ci ją odpali to nie ma co zwlekać :)