Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!!

Autor Wiadomość
Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!!
Sprawdź:

[Obrazek: 56gskZnbFcn]

Każdy kibic piłkarski doskonale wie, że dziś rozpoczyna się Liga Mistrzów, w związku z tym UEFA postanowiło zorganizować konkurs Fantasy Football.

Na czym to polega ? Otóż budujemy swoją jedenastkę na każdą kolejke LM, wybieramy ze wszystkich piłkarzy, którzy grają w tym turnieju. Na ustalenie składu mamy ustalony budżet, którego przekroczyć nie możemy. Jest też zasada, która mówi, że w składzie możemy mieć 2 graczy z jednego klubu. Po każdej kolejce każdy gracz z naszego zespołu marzeń dostaje punkty.

Za co punkty ?

[Obrazek: zkyx.png]

Jak nie będziecie czegoś wiedzieć to pytać, przetłumaczę, ale nie ma tu nic aż tak trudnego.

Co do wygrania ?

- W każdej kolejce PLAYSTATION 3 (Kolejki od 1-13)
- Playstation Move (Od 1/16 do ćwierćfinału)
- PlayStation 3, PlayStation Move and a PlayStation Vita (Półfinały)

Dla najlepszego w ogólnej klasyfikacji PlayStation 3, PlayStation Move i nowy telewizor Sony 3DTV.

Jak zacząć ?

Klikamy w link http://en.uclfantasy.uefa.com/ następnie SIGN UP, potem robimy drużynę, nadajemy jej nazwę wybieramy barwy i przechodzimy do ustalania składu, na który mamy 100 jednostek.

ZAPRASZAM DO ZABAWY !!!

EDIT : Zrobiłem ligę Zarabiam.com, aby do niej dołączyć klikacie "Create or Join League" i potem w polu gdzie macie wpisać kod ligi wpisujecie 167218-26706

Dla najlepszych może uda mi się zdobyć jakieś FG od Admina
Glosy: MareKSG (+1), Bolt (+2), radekb29 (+1)
RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!!
Ja mam pytanie Big Grin zrobiłem juz druzyne i co dalej?Big Grin
RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!!
Czekasz po prostu na pierwszą kolejke (dziś i jutro o 20:45), po meczach zostaną przydzielone punkty do zawodników
Zrobiłem ligę Zarabiam.com, aby do niej dołączyć klikacie "Create or Join League" i potem w polu gdzie macie wpisać kod ligi wpisujecie 167218-26706

Dla najlepszych może uda mi się zdobyć jakieś FG od Admina Big Grin

Pozdrawiam
Dołączyłem do ligi Big Grin!
Bardzo dobrze Smile Wklejajcie też swoje składy w tym temacie Big Grin

Zapraszam wszystkich do zabawy
[Obrazek: skladyu.jpg]
[Obrazek: ahmz.jpg]
[Obrazek: glxc.jpg]
Torcida Team

[Obrazek: ffao.png]
[Obrazek: kiaf.jpg]

http://screenshooter.net/5068149/oiijnsi
Odpowiedz