![]() |
Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! (/Temat-Fantasy-Football-z-Champions-League-Atrakcyjne-Nagrody-PS3-PS-Vita-42980) |
Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - Jeppers - 13-09-2011 10:09 Każdy kibic piłkarski doskonale wie, że dziś rozpoczyna się Liga Mistrzów, w związku z tym UEFA postanowiło zorganizować konkurs Fantasy Football. Na czym to polega ? Otóż budujemy swoją jedenastkę na każdą kolejke LM, wybieramy ze wszystkich piłkarzy, którzy grają w tym turnieju. Na ustalenie składu mamy ustalony budżet, którego przekroczyć nie możemy. Jest też zasada, która mówi, że w składzie możemy mieć 2 graczy z jednego klubu. Po każdej kolejce każdy gracz z naszego zespołu marzeń dostaje punkty. Za co punkty ? ![]() Jak nie będziecie czegoś wiedzieć to pytać, przetłumaczę, ale nie ma tu nic aż tak trudnego. Co do wygrania ? - W każdej kolejce PLAYSTATION 3 (Kolejki od 1-13) - Playstation Move (Od 1/16 do ćwierćfinału) - PlayStation 3, PlayStation Move and a PlayStation Vita (Półfinały) Dla najlepszego w ogólnej klasyfikacji PlayStation 3, PlayStation Move i nowy telewizor Sony 3DTV. Jak zacząć ? Klikamy w link http://en.uclfantasy.uefa.com/ następnie SIGN UP, potem robimy drużynę, nadajemy jej nazwę wybieramy barwy i przechodzimy do ustalania składu, na który mamy 100 jednostek. ZAPRASZAM DO ZABAWY !!! EDIT : Zrobiłem ligę Zarabiam.com, aby do niej dołączyć klikacie "Create or Join League" i potem w polu gdzie macie wpisać kod ligi wpisujecie 167218-26706 Dla najlepszych może uda mi się zdobyć jakieś FG od Admina RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - Maroni7 - 13-09-2011 11:00 Ja mam pytanie ![]() ![]() RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - Jeppers - 13-09-2011 11:03 Czekasz po prostu na pierwszą kolejke (dziś i jutro o 20:45), po meczach zostaną przydzielone punkty do zawodników Zrobiłem ligę Zarabiam.com, aby do niej dołączyć klikacie "Create or Join League" i potem w polu gdzie macie wpisać kod ligi wpisujecie 167218-26706 Dla najlepszych może uda mi się zdobyć jakieś FG od Admina ![]() Pozdrawiam RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - Maroni7 - 13-09-2011 11:12 Dołączyłem do ligi ![]() RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - Jeppers - 13-09-2011 11:19 Bardzo dobrze ![]() ![]() Zapraszam wszystkich do zabawy RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - Psek - 13-09-2011 14:00 ![]() RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - Bolt - 13-09-2011 14:54 ![]() RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - Razer - 13-09-2011 15:19 ![]() RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - MareKSG - 13-09-2011 15:51 Torcida Team ![]() RE: Fantasy Football z Champions League !!! Atrakcyjne Nagrody (PS3, PS Vita) !!! - bmw00 - 13-09-2011 15:51 ![]() http://screenshooter.net/5068149/oiijnsi |