Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
[RozwiÄ…zane]Z-list

Autor Wiadomość
[RozwiÄ…zane]Z-list
Sprawdź:
Witam, przedwczoraj zdobyłem z-list (nie otrzymałem maila od nich żadnego) i chciałbym się dowiedzieć czy orientuje się ktoś jak długo czeka się na akceptacja i czy po wycofaniu koszulek nie będą akceptować dopiero jak ustalą nowe nagrody?

Pozdrawiam
RE: Z-list
Mają powysyłać koszulki do końca tego miesiąca.
(24-03-2010 22:47)Kilol napisaÅ‚(a):  MajÄ… powysyÅ‚ać koszulki do koÅ„ca tego miesiÄ…ca.

Wiem, wiem ale ja zdobyłem zlistera po 19 marca więc nie dostanę koszulki.
Nie wiemy ile poczekasz na e-maila dotyczącego wysyłkę tego "upominku". Pewnie będzie tak jak
z koszulkami.Tongue
(24-03-2010 22:54)Kilol napisaÅ‚(a):  Nie wiemy ile poczekasz na e-maila dotyczÄ…cego wysyÅ‚kÄ™ tego "upominku". Pewnie bÄ™dzie tak jak
z koszulkami.Tongue

A ile mniej/więcej się czekało na akceptację podczas koszulek?Tongue
Różnie. Ja czekałem od zdobycia z-listera 1,5 miesiąca, więc nie tak długo. Niektórzy czekają dużo więcej
czasu.
Jak masz Z-lista, to nagrode dostaniesz, ja mam Z od miesiąca albo juz dłużej, dokładnie nie pamietam i nie dostałem od Lockerz żadnego e-maila, tylko gratulacja za zdobycie ZASZCZYTNEGO statusu.

wikiwik16, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Członek Lockerz.com od 27 Luteg 2010
ja dostalem email ze zdobylem Z-list ale nie dostalem zadnego emaila ze koszuka zostala wyslana pisalem do nich kiedy wysla koszulke ale cisza w eterze

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=13098&login=wa...styl=Styl3]
Z-List-aktywny
Koszulka-dostarczona
Cel-next Restock
Pamiętajcie !

Jeżeli dostaniecie maila "A Z-List T-Shirt is heading your way", znaczy to, że koszulke już wysłali. Inne potwierdzenia to jeszcze nie potwierdzenia wysyłki. Ja jak go dostałem, to za ok. 3 tyg, była koszulka Smile
Po osiÄ…gnieciu z-listera nie otrzymale dotychczas zadnego maila z potwierdzeniami ani nic;/ nie wiem kiedy to nastapi a maila mam na server google czyli gmail.. zobaczymy co to bedzie narazie czekam na jakiego kolwiek maila..

Greetings
Ponixon
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Lightbulb [RozwiÄ…zane]Z-List Wciu321 8 6,392 06-06-2011 22:32
Ostatni post: Magnus
  UW i gold z-list kopytko1212 3 2,728 22-04-2011 11:11
Ostatni post: paskur
  Zbiórka na uw gold z-list ***Perl*** 6 3,073 24-03-2011 23:13
Ostatni post: Spyrek
Exclamation [RozwiÄ…zane]Z-list, maile, ban ?? Cabajek 5 2,769 23-03-2011 21:14