Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dwa dni temu moja rodzinna sytuacja finansowa poprostu spadła na dno nie mam za co kupić jedzenia dla 9 osobowej rodziny!Od rana chodzimy głodni a mamy tylko 30zł na chleb ! A co dalej to nie wiem a jeszcze kredyt do spłaty !ludzie prosze gdy tylko się poprawi zwróce z małym procentem! PP: [email protected]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2011 19:19 przez Killer.)
Podziękowania dla adika za dobre słowo a wy to nie przesadzajcie wszystkich macie za oszustów a ja poprostu potrzebiuje pomocy a z komputera to sie utrzymuje!
Jak bym miał pieniądze i bym spotkał jakiegoś nieszczęśliwc do bym dopomógł ja zarabiam na klikaniu i tak wogule około 50zł na miesią z czego 20zł idzie na internet z orange i plus pare groszy zasiłku!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2011 18:38 przez gotfer.)
Przez komputer nie dasz rady utrzymać 9-osobowej rodzinny chyba ,że miałbyś metode Killera to wtedy lajt.A jak wyciągasz tylko tyle... to lepiej wziąć się za łopatę więcej zarobisz ... Pozdrawiam i współczuję ...
"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."