Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Zamknięty]pomoc - bidder lockerz

Autor Wiadomość
[Zamknięty]pomoc - bidder lockerz
Sprawdź:
witam , mam bidder kupiony od mateusza1167- nie pamietam numerkow)

otoz kiedys wlaczam recaptche to ona sie nie uruchamia tylko jest napisane , ze wystapil problem z aplikacja recaptcha.exe i nie zostanie ona uruchomiona blabla. no a wiadomo ze bez tego nie uruchomi sie bider a w nim mam blad ''cannot alockate socket'' wie ktos moze o co chodzi? rzecz jasna ktos posiadajacy tego bota?
RE: pomoc - bidder lockerz
odswiezam naprawde nikt nie wie? moge mu nawet tego bota za darmo podeslac jak mi wytlumaczy w czym jest problem , jesli sie zna..
zainstaluj nowa wersje .net frameworka.
juz to robilem sp3 instalowalem nf 4.0 i nf 3.5 zadna z wersji nie pomaga. 4.0 instalowalem 3 razy

@kto mi jeszcze raz zaspami wiadomoscia typu ''podeslij mi bota - zobaczymy co sie da zrobic'' zostanie zgloszony oczekuje najpierw pomocy , pozniej wam wysle..
A masz prawo do posyłania takiego za "darmo" bo nie sądzę...

Napisz moze więcej kur*a jaki system , ilu bitowy , poza tym recpatche mozesz odpalac na sowim PC i z niego kopiowac kapcze do VPS`a...

dawajrowa, członek http://zarabiam.com od Aug 2010.
Sprobuj wylaczyc firewalla.
A może napisz do sprzedającego / mateusza ? ..
@dawajrowa - nie strasz mnie , bo moge tego bota dac kazdemu za darmo i wtedy bedzie koniec z Twoim wygrywaniem.
moj system home edition xp sp3 64bit

@siampa , dzieki ze chociaz Ty starasz mi sie pomoc , ale niestety to nie poskutkowalo , wylaczylem firewalla w comodo i nadal nie chodzi

@surlope idz sie utop. pisalem do niego wiele razy i mowi ze to wina komputera.
Jeszcze mozesz sprobowac postawic od nowa system na VMware albo VirtualBoxie, wtedy zobaczysz czy ta wersja bota jest sprawna.
wersja bota jest sprawna , mam dokladnie taka jak wiele innych osob , tylko po prostu u mnie jest blad..
Wątek zamknięty