Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Pierwszy Restock

Autor Wiadomość
Pierwszy Restock
Sprawdź:
Witam. Będzie to mój pierwszy redemption ( albo restock?) i staram się do niego przygotować, ale jest wiele niewiadomych. Chiałbym się zapytać, bo disiaj jest redemption o 23:30 i nie wiem gdzie dokładnie mam czatować. Czy masz czekać na redemption na stronie głównej Lockerz i tam gdy otworzą redemption to będzie link do odpowiedniej strony, czy mam wejść odrazu w liste przedmiotów i tam mam odświeżać? Jak dokładnie to wygląda.
RE: Pierwszy Restock
1. nie o 22:30 tylko moze byc od 22:30 do 02:30 o ile dobrze pamietam, sprawdz jeszcze
2. ptzplace.lockerz.com - na tej stronie odbywa sie uzupelnienie i tutaj odświeżaj
gdy bedzie restock, na tej stronie bedize logowanie a potem wybór nagród

zapraszam do oczekiwania na ts. bedziesz mial od razu info, że isę zaczeło

zaopatrz się w javaskrypta do uzupelniania danych
Glosy: km222km (+1)
W innym temacie pisali, że od 23:30. O której dokładnie?
Od 23:30 do 02:30
od 23:30 .
wybacz nie trafiłem w 3 Tongue

oczywisćie od 23:30 do 2:30
A karty Paypal 500$ i 250$ i Macbooki szybko schodzą czy można przeważnie bezproblemowo je zdobyć?
ironicznie stwierdzam, iz zdobyc je mozna bezproblemowo Big Grin
5s około
mhm. Dziękuje za odpowiedzi
Odpowiedz