Sprawdź:
Siemka. Kilka osób pytało mnie parę dni temu na PW jak zdobywam tylu znajomych na Lockerz.com, więc postanowiłem to napisać.
Na pewno mieliście sytuacje, kiedy pytaliście się nieznajomych o to czy chcą zaproszenie na stronę Lockerz.com. Ten ktoś odpowiedział ci : "A co to oO" ?
A ty : "Strona na której zbiera się punkty i wymienia na nagrody". Następnie nieznajomy odpowiedział : "Nie, nie chcę", lub : "Nie, nie bawię się w takie głupoty"
Otóż jest to złe, bo w ogóle nie zachęci to nikogo do zarejestrowania się na stronie.
Jak zachęcić ludzi na Lockerz ?
1. Przedstaw dokładnie stronę Lockerz.com, lub podaj mu stronę na której są zawarte w niej informacje (Musisz być miły i kompetentny).
2. Napisz, że możesz bardzo łatwo zdobywać nagrody.
3. Napisz jak prosto jest zdobywać punkty i, że zajmuje to tylko 2 min.
dziennie (Osoby często o to pytają).
4. Kiedy osoba ta będzie prosiła cię o to zaproszenie, to napisz jej żeby podała adres e-mail, a kiedy zapyta cię : "Po co ci" ? To odpowiedz, że : "Tylko tak da się wysłać zaproszenie".
5. Napisz im także, że wygrałeś już jakąś nagrodę (Bardzo zachęca to do rejestracji).
Jak możemy namawiać ludzi na Lockerz ?
Jest bardzo wiele sposobów na zdobywanie przyjaciół. Najłatwiej jest oczywiście namawiać znajomych, przyjaciół i rodzinę.
Oto kilka sposobów :
1. Wejdź na Chat (najlepiej o tematyce z grami) i porozmawiaj o Lockerz.
2. Stwórz stronę z zaproszeniami (Poradnik znajduję się na naszej stronie) - Możesz go nieco zmodyfikować, aby był bardziej ciekawszy.
3. Jeżeli masz inne forum, to napisz wątek o Lockerz, lub w podpis wstaw stronę z zaproszeniami, albo informacje o Lockerz i podaj swoje gg, na które ludzie będą mogli pisać z prośbę o zaproszenia.
4. Jeśli grasz w gry Multiplayer, pisz do ludzi o Lockerz.
5. Wstaw link ze stroną z zaproszeniami na opis w gg, lub na nk.
Pozdrawiam Kilol