![]() |
Poradnik - Jak zdobywać znajomych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Poradnik - Jak zdobywać znajomych (/Temat-Poradnik-Jak-zdobywac-znajomych-264) |
Poradnik - Jak zdobywać znajomych - Kilol - 06-12-2009 23:12 Siemka. Kilka osób pytało mnie parę dni temu na PW jak zdobywam tylu znajomych na Lockerz.com, więc postanowiłem to napisać. ![]() Na pewno mieliście sytuacje, kiedy pytaliście się nieznajomych o to czy chcą zaproszenie na stronę Lockerz.com. Ten ktoś odpowiedział ci : "A co to oO" ? A ty : "Strona na której zbiera się punkty i wymienia na nagrody". Następnie nieznajomy odpowiedział : "Nie, nie chcę", lub : "Nie, nie bawię się w takie głupoty" Otóż jest to złe, bo w ogóle nie zachęci to nikogo do zarejestrowania się na stronie. Jak zachęcić ludzi na Lockerz ? 1. Przedstaw dokładnie stronę Lockerz.com, lub podaj mu stronę na której są zawarte w niej informacje (Musisz być miły i kompetentny). 2. Napisz, że możesz bardzo łatwo zdobywać nagrody. 3. Napisz jak prosto jest zdobywać punkty i, że zajmuje to tylko 2 min. dziennie (Osoby często o to pytają). 4. Kiedy osoba ta będzie prosiła cię o to zaproszenie, to napisz jej żeby podała adres e-mail, a kiedy zapyta cię : "Po co ci" ? To odpowiedz, że : "Tylko tak da się wysłać zaproszenie". 5. Napisz im także, że wygrałeś już jakąś nagrodę (Bardzo zachęca to do rejestracji). Jak możemy namawiać ludzi na Lockerz ? Jest bardzo wiele sposobów na zdobywanie przyjaciół. Najłatwiej jest oczywiście namawiać znajomych, przyjaciół i rodzinę. Oto kilka sposobów : 1. Wejdź na Chat (najlepiej o tematyce z grami) i porozmawiaj o Lockerz. 2. Stwórz stronę z zaproszeniami (Poradnik znajduję się na naszej stronie) - Możesz go nieco zmodyfikować, aby był bardziej ciekawszy. 3. Jeżeli masz inne forum, to napisz wątek o Lockerz, lub w podpis wstaw stronę z zaproszeniami, albo informacje o Lockerz i podaj swoje gg, na które ludzie będą mogli pisać z prośbę o zaproszenia. 4. Jeśli grasz w gry Multiplayer, pisz do ludzi o Lockerz. 5. Wstaw link ze stroną z zaproszeniami na opis w gg, lub na nk. Pozdrawiam Kilol ![]() RE: Poradnik - Jak zdobywać znajomych - Joker - 10-12-2009 16:11 Fajne ![]() ![]() RE: Poradnik - Jak zdobywać znajomych - %rets* - 13-12-2009 14:46 Nic nie pomaga !! POMOCY RE: Poradnik - Jak zdobywać znajomych - Admin - 13-12-2009 15:04 porada odemnie , zrob jak scootfield zrob tatułaż na plecack z nazwą strony z zapro i biegaj przez zime bez koszulki po rynku ![]() a na powaznie to łatwo nie jest i jak sam czegos nie wymyślisz to raczej nikt Ci w tym nie pomoże=/ RE: Poradnik - Jak zdobywać znajomych - Kilol - 13-12-2009 16:28 W moim przypadku, taka metoda pomaga i łatwiej jest mi zapraszać znajomych. ![]() ![]() RE: Poradnik - Jak zdobywać znajomych - adamsonm - 13-12-2009 18:34 jakos ja ludzi przekonac nie umiem :/ potrzebuje jeszcze 8 do z - listy RE: Poradnik - Jak zdobywać znajomych - Kilol - 13-12-2009 19:32 (13-12-2009 18:34)adamsonm napisał(a): jakos ja ludzi przekonac nie umiem :/ potrzebuje jeszcze 8 do z - listy Słabo się starasz. ![]() Dodam, że nie zrobiłem ani jednego Feaka. 20 znajomych zaprosiłem w 2-3 tygodnie. ![]() RE: Poradnik - Jak zdobywać znajomych - adamsonm - 13-12-2009 20:14 (13-12-2009 19:32)kilol napisał(a): Słabo się starasz. a gdzie rozsyłałeś? powiesz czy to tajemnica? RE: Poradnik - Jak zdobywać znajomych - Kilol - 13-12-2009 20:22 (13-12-2009 20:14)adamsonm napisał(a): a gdzie rozsyłałeś? powiesz czy to tajemnica? Ja zazwyczaj gram w 9 balla na pewnej stronie. Następnie układam tekst, kopiuje go i wysyłam do każdej osoby z którą gram. ![]() ![]() RE: Poradnik - Jak zdobywać znajomych - Admin - 13-12-2009 20:29 (13-12-2009 19:32)kilol napisał(a):(13-12-2009 18:34)adamsonm napisał(a): jakos ja ludzi przekonac nie umiem :/ potrzebuje jeszcze 8 do z - listy to akurat kwestia twoich znajomych ja z listera zrobilem w 4 godziny, jeśli masz pojemną liste gg-friends to nie jest to problemem ![]() nk zapewne też się sprawdza bo mimo iż mam tam tylko 100 znajomych to jakies 15 osób dołączyło. |