Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Do kosza - pożyczka zwrócona

Autor Wiadomość
Do kosza - pożyczka zwrócona
Sprawdź:
kosz

Prosił bym na PW o wszystkie posiadane dane tego oszusta. Postaram się ustalić kto to jest po czym może odzyskamy Twoje pieniądze

Oddam pieniądze jak mi admin tego buxa wypłaci, ma problemy ponoć ze skryptem czy [wulgaryzm] tam czym , wszyscy na forum piszą że to SCAM a ja tam już mam prawie 15$ także wiecie... nie wiem czemu moody mnie oskarża o złodzieja jakbym miał kase bym ci ja przelał [wulgaryzm] co mam stanoć na rzęsach?

// BizNET
Za wulgaryzmy dostajesz 2 ostrzeżenia.

zaraz dostaniesz bana jesteś na forum a nie u siebie więc trochę kultury za wulgaryzmy otrzymujesz ostrzeżenie

Feli, Data zwrotu została ustalona, pożyczając powinieneś zabezpieczyć się na wypadek gdy bux nie wypłaci.

W Tym momencie jesteś oszustem.

Jeśli sprawa nie zostanie zakończona w sposób polubowny dla obu stron przejdziemy do kolejnych etapów tego postępowania 8-)

Jeśli nie jesteś pewny czy będziesz miał by oddać, to lepiej nie pożyczaj.
A i jeszcze przydałoby się abyś zachował minimum kultury i nie używał tych przekleństw. Co one ci dają?? Tylko musisz więcej pisać i pokazują że jesteś człowiekiem bardzo prostym

Jeśli sprawa nie zostanie zakończona w sposób polubowny dla obu stron przejdziemy do kolejnych etapów tego postępowania

to groźba? bo zaraz naprawde nie oddam :-(

Feli napisał(a):bo zaraz naprawde nie oddam :-(
Mówiąc tak tylko potwierdzasz to co oczywiste

Cytat:to groźba? bo zaraz naprawde nie oddam :-(

Nie... To wyłącznie etap do którego przechodzimy w przypadku kiedy ktoś okazuje się oszustem 8-) (infrmacja)

Cytat:bo zaraz naprawde nie oddam

Ja Cię do tego nie namawiam, taka jest kolej rzeczy że jeśli pożyczamy to należy to zwrócić. Jeśli ktoś łamie tą zasadę ma trochę kasy i problem (niebagatelny) 8-)

Nie chcesz... Nie oddajesz. Z nami krótka piłka... 8-)

bede miał to oddam.

a z wami nie ma co gadac :< spadam z tego forum nara Big Grin
Odpowiedz