Sprawdź:
Witajcie drodzy forumowicze.
Otóż po przemyślaniach moich, wziołem się w garść i postanowiłem, że wrócę na to forum i postaram sie wszystko wynagrodzić, tym co mam zaległę refbacki lub nie dopisanych poleconych. Premią ok 1$ za poszkodowanie, płacę na mbank 2.5 zł lub na ap. Ale co do tego to zależy jak się dogadamy, ale nie będę odbiegał od tematu.
Dużo ostatnio było nie porozumień ale postaram się wszystko wyjaśnić.
U kilku osób załapałem dobrych pozytywów i się nie zawiodli na mnie, więc bądźcie pewni, że nie zawiedziecie się na mnie nigdy i dajcie mi tą jedyną, ostatnią szansę powrotu.
Jeśli wasza decyzja będzie na tak, to myślę, że dużo tutaj także wniosę. Mam taki cel jak np. konkursy. Bo ostatnio widzę, że Tomciozet nie ma czasu na realizowanie konkursów i mógł bym przejąć jego interes i organiozwać konkursy. Nagrody były by dość wysokie np. za 1 miejsce ok. 15$ lub jakaś nagroda. Wszystko byśmy ustalily czy były by to koszulki z logiem forum lub coś innego. Postaram się także od czasu do czasu rozreklamować forum zarabiam.com na moim. Gdy będę w stanie pomóc zawsze to zrobie.
Trochę się rozpisałem, ale nie będę za dużo tu pisał, bo wypowiedź to tylko wypowiedź ale najbardziej liczy się co ja zrobie niż słowa, bo słowa to nie wszystko.
Zapraszam do głosowania w sondzie.
Sonda trwa do Wtorku do godziny 22:00. Jest ustawiona na Środę ale to przez pomyłkę, więc jutro o 22 oficjlanie zamykamy.
Pozdrawiam serdecznie, eXv - chyba zapomniałem się nawet przedstawić. Sorka.
Jeśli, ktoś dał nie odpowiedni głos, można zawsze zmienic odp. odpisując tu, że dajesz np. tak i wtedy odejmujemy 1 głos.