Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
He, he. :-) Jakie masz kompetencje? Ja jestem nauczycielem języka niemieckiego. 8-)
A mimo to nie mam chętnych, choć dałem już posta na ten temat na tym forum. :-(
Niee znam dobrze jezyki obce umiem przetłumaczyc tez z polskiego na niemiecki np lub na angielski włoski znam ale gorzej ;/ duze braki ale cos tam umiem wiec jak cos pisac
Widzę że poszukujecie klientów a właśnie mój znajomy poszukuje tłumacza dla tego pozwolę przedstawić ofertę zleceniodawcy:
Kod:
Witam
Poszukuję osoby, która zajmie się tłumaczeniem treści strony goodcontext.com oraz kontaktem z anglojęzycznymi userami programu.
Poprzednio wybrany tłumacz okazał się tak nieodpowiedzialny, że nie powierzę mu tego zadania.
W zamian za tłumaczenie, kontakt z userami oraz zajmowanie się reklamą i wizerunkiem programu na angielskich stronach i forach oferuję 50% zysków z angielskiej wersji programu.
Kupnem reklam, obsługą reklam kontekstowych oraz innymi sprawami związanymi z działaniem samej strony zajmuję się ja, więc nie będzie z tym problemów.
Oczywiście jeszcze indywidualnie dogadamy się co do obowiązków i zarobków.
Proszę zgłaszać się na gg 6407419 lub email [email protected]
Mile widziane wcześniejsze tłumaczenia.