Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Szukam konta obsługujące prowadzenie konta w Funtach, z możliwością przelewów wewnętrznych poprzez sort code i numer konta. Wiem że Revolut, Monese oraz Transferwise, ale w Transferwise żeby dosyć takie konto, trzeba wpłacić z własnego konta 20GBP. Są jeszcze jakieś takie aplikacje?
RE: (Pytanie) konto z sort code? Revolut, Monese i?
(27-03-2020 22:46)Fejster napisał(a): Jeśli chodzi o transferwise to nie musisz z własnego konta 20 GBP wpłacać. Wystarczy wpłacić kartą niespersonalizowaną
Dokładnie.. przelewy na tym serwisie są tańsze niż w monese, bo zamiast 2£, płaci się 0,60£, ale przelewy w UK, idą aż 24 godziny :O. Jak zamawia się kartę, to idzie aż 14 dni. Ale spoko że są numery konta z UK, PL, EU..
RE: (Pytanie) konto z sort code? Revolut, Monese i?
(02-04-2020 10:49)Fejster napisał(a): 24h? To trafiłeś na weryfikacje. U mnie szli instant
A teraz zleciłem kilka przelewów ale wieczorem. Kartę już mam. Myślę że sprawnie będzie chodził teraz ten Bankier, bo poza tymi trzema Appkami, to nie ma raczej już nic, co?