Sprawdź:
Witam wszystkich!
Z tej strony Michał, 23 lata. Zarabianiem w sieci interesuję się od.. Hmm chyba odkąd mam internet. Niestety mój słomiany zapał nigdy nie pozwolił mi na jakieś większe zarobki chociaż zdarzały się jakieś pojedyncze złotówki. Jako, że pracuję zawodowo a do tego dochodzi masa innych obowiązków to nie mam zbyt wiele czasu na zarabianie w sieci. Dlatego też postanowiłem maksymalnie zautomatyzować moje zarobki i wygenerować pasywny dochód. Oczywistym jest, że inwestycje jak to inwestycje nie zawsze są udane, więc może zdarzyć się tak, że zamiast chwalić zyskami to będę wam pokazywał jak tracę pieniądze. Nie jestem w stanie określić jak często będę dodawał wpisy, postaram się w miarę regularnie w zależności od ilości "wolnego czasu". Przechodząc do rzeczy. Na czym zarabiam? Po kolei.
Binance + bot Intralogic
Na początku lutego zainwestowałem ok
4800zł w giełdę Binance i bota do handlu Intralogic. Bot spisuje się świetnie aczkolwiek to zależy od kondycji giełdy. Zdarzają się dni, gdzie praktycznie nie robi nic a bywają takie jak wczoraj, gdzie wygenerował zarobek rzędu 400zł. Na początku wykupiłem ustawienia ze strony CryptoBot jednak z czasem ustawiłem bota "po swojemu". Na początku lutego BTC kupiłem po ~13k, aktualna cena to ~15,3k. Wzrost ceny + ciągły handel bota wygenerował całkiem przyjemne zyski.
Bitbay
To samo co wyżej, z tym, że transakcje wykonuję ręcznie. Kupuję taniej, sprzedaję drożej. Słaby ruch ale zawsze jakiś "grosz" wpadnie. Początkiem marca wpłacone
2000zł.
Mintos
Pożyczki społecznościowe. Zainwestowane
3000zł w połowie marca. Uruchomiony AutoInvest. Czekam na pierwsze zyski, oprocentowanie około 11% w skali roku.
eToro
SocialTrading - dla mnie zupełna nowość. Kopiujemy zagrania innych inwestorów. Wczoraj wpłaciłem próbne
200$(765zł), czyli minimalną wartość od której możemy zacząć kopiowanie. Póki co wybrałem dosyć "bezpiecznego" inwestora. Być może wpłacę kolejne 200$ i zacznę kopiować kogoś grającego bardziej agresywnie.
Fortuna
Będę to nazywał inwestycją jak będę na +, jak będę stratny to nazwę to rozrywką

Wpłacone
200zł, gram na stawce 20zł, kurs sumaryczny zwykle minimum 2.3
Nie dodaję żadnych reflinków. Jeśli ktoś ma ochotę zarabiać tak jak ja to zapraszam na PW. Podsumowanie:
![[Obrazek: 149b52p.jpg]](http://oi66.tinypic.com/149b52p.jpg)
*wszystkie wartości są przybliżone ze względu na dynamikę rynków itp.