Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między
Sprawdź:
Z jakiej książki pochodzi poniższy cytat:
„(...) Nawet między zwierzętami nie znajdziesz tak podłych bydląt jak ludzie. W całej naturze samiec należy do tej samicy, która mu się podoba i której on się podoba. Toteż u bydląt nie ma idiotów. Ale u nas!... Jestem Żyd, więc nie wolno mi kochać chrześcijanki... On jest kupiec, więc niema prawa do hrabianki... A ty, który nie posiadasz pieniędzy, nie masz praw do żadnej zgoła kobiety... Podła wasza cywilizacja!... Chciałbym bodaj natychmiast zginąć, ale przywalony jej gruzami..."
RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między
(15-10-2010 14:20)Zampal napisał(a): Nie rozwiązywać!!! Bo źle zrobił !!
Mi też pokazało, że to jest źle - ale to dla tego, że pomyliłem tematy i wstawiłem odpowiedź nie do tego zadania co trzeba, więc to nasza wina, a temat jest poprawny, więc plus
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2010 20:11 przez Lookso.)