[Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103) +----- Dział: Thisbox Odpowiedzi (Zadania) (/Forum-Thisbox-Odpowiedzi-Zadania-106) +----- Wątek: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między (/Temat-Odpowiedzi-ThisBox-Z-Jakiej-Ksiazki-Pochodzi-Ponizszy-Cytat-%E2%80%9E-Nawet-miedzy-15067) Strony: 1 2 |
[Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - D3S1DER1UM - 15-10-2010 14:12 Z jakiej książki pochodzi poniższy cytat: „(...) Nawet między zwierzętami nie znajdziesz tak podłych bydląt jak ludzie. W całej naturze samiec należy do tej samicy, która mu się podoba i której on się podoba. Toteż u bydląt nie ma idiotów. Ale u nas!... Jestem Żyd, więc nie wolno mi kochać chrześcijanki... On jest kupiec, więc niema prawa do hrabianki... A ty, który nie posiadasz pieniędzy, nie masz praw do żadnej zgoła kobiety... Podła wasza cywilizacja!... Chciałbym bodaj natychmiast zginąć, ale przywalony jej gruzami..." Odp: Lalka RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - Zampal - 15-10-2010 14:20 Nie rozwiązywać!!! Bo źle zrobił !! RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - D3S1DER1UM - 15-10-2010 14:28 Zrobiła! Oj drogi kolego odpowiedź jest jak najbardziej prawidłowa . Fragment pochodzi z tomu pierwszego Lalki. RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - majkel9490 - 15-10-2010 15:47 dobrze + RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - Grub63 - 15-10-2010 16:31 i kolejny +, thx RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - Boonys - 15-10-2010 17:07 Wszystko poprawnie,3+ poleciały,dzięki. RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - Songoku - 15-10-2010 17:45 OK Leci + RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - c0nst - 15-10-2010 17:46 ok+++ RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - Lookso - 15-10-2010 20:08 (15-10-2010 14:20)Zampal napisał(a): Nie rozwiązywać!!! Bo źle zrobił !! Mi też pokazało, że to jest źle - ale to dla tego, że pomyliłem tematy i wstawiłem odpowiedź nie do tego zadania co trzeba, więc to nasza wina, a temat jest poprawny, więc plus RE: [Odpowiedzi ThisBox] Z Jakiej Książki Pochodzi Poniższy Cytat: „(...) Nawet między - haggard - 15-10-2010 20:18 Dobrze zrobił plusik ofc |