Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Portmmo to SCAM !

Autor Wiadomość
Portmmo to SCAM !
Sprawdź:
[b]PORTMMO SCAM[/b]

Zarejestrowałem się tutaj tylko po to żeby Was ostrzec przed SCAMem - https://www.portmmo.com

Zarobione tam mieliśmy ponad tysiąc złotych, kontaktowaliśmy się z agentem portmmo gdy zleciliśmy wypłatę, podesłali nam rachunek, rachunek został podpisany i odesłany, dokumenty dostarczone. Zapewniono nas że zarobione środki zostaną wypłacone.

Po upływie miesiąc zero odzewu, po kolejnym miesiącu to samo,- CISZA, pomimo kontaktu z naszej strony. SCAM !!!!

[Obrazek: Platnosci_aparhsx.jpg]

UWAŻAJCIE na tych cwaniaczków, bo i was Sex

Coristo dodał notatkę do tego postu 14-08-2016 07:35 ponieważ:

Kolor czerwony zarezerwowany jest tylko dla administracji.

RE: Portmmo to SCAM !
Być może promowaliscie w niezgodny sposób programy? A zc drugiej strony patrząc, nic nie zwalnia ich z braku odpowiedzi.

[Obrazek: mentoring.png]
Wyplacilam u nich swego czasu prawie 10k, ale zawsze mieli obsuwy z płatnościami.
Ja to nawet znalazłam ich szefa na FB- kiedyś był nim Leszek Krajewski, nie wiem czy dzis też i po zaspamieniu mu skrzynki zawsze hajs dostawałam.
Z tego co pamietam najdluzej czekałam 2 miechy- wiadomo miesiąc normalnie się czeka... Wiec radze Ci dzwonic, pisać, molestować, w koncu wyplaca Smile
Gdyby było promowane w niezgodny sposób to konto zostałoby zbanowane a prowizja nie zliczana. Jak pisałem wcześniej wszystko było ok do czasu kiedy podesłaliśmy wszystkie wymagane dokumenty i spełniliśmy wymogi wypłaty. Potem kontakt się urwał ...

Z naszej strony wszystko było w należyty sposób załatwione. Szukasz dziury w cały, szukaj, tylko potem nie pluj sobie w brodę jak i Ciebie Sex

Miejsce reklamowe było okupowane przez ich bannery, leady wpadały, zarobili na tym, a Nas Sex
SCAM

Jakby co, to pamiętajcie że Was ostrzegałem !
Ja zleciłem wypłatę, odesłałem rachunek to dostałem wiadomość, że po miesiącu, że jakiś błąd mi w rachunku wysłali i mam znów im odesłać.xD

mateusz2045, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
(12-08-2016 13:10)Portmmo-SCAM napisał(a):  Gdyby było promowane w niezgodny sposób to konto zostałoby zbanowane a prowizja nie zliczana. Jak pisałem wcześniej wszystko było ok do czasu kiedy podesłaliśmy wszystkie wymagane dokumenty i spełniliśmy wymogi wypłaty. Potem kontakt się urwał ...

Z naszej strony wszystko było w należyty sposób załatwione. Szukasz dziury w cały, szukaj, tylko potem nie pluj sobie w brodę jak i Ciebie Sex

Miejsce reklamowe było okupowane przez ich bannery, leady wpadały, zarobili na tym, a Nas Sex

SCAM

Jakby co, to pamiętajcie że Was ostrzegałem !
Nie, Twoje konto po zleceniu wyplaty może zostać przeanalizowane skąd zdobyto ruch i dopiero wtedy zbanowane a środki nie wyplacone.
Tak jak Szyki napisala, spróbujcie moze jeszcze sie skontaktowac z administratorem zamiast pisac na sile ze SCAM jak gdyby co najmniej Was nie interesowala wyplata a tylko szerzenie złej opinii. Tak to odczuwam.

[Obrazek: mentoring.png]
Glosy: szykiryki (+1)
Ja oczekuje na wypłatę i mam info że w terminie otrzymam do końca tego mies.
Napisz im post na wall'u fanpage'a to sie wyjaśni...

>> Dziennik pracy - własne aplikacje - $1000/msc <<

[Obrazek: banner-2024-04.jpg]
Co miesiąc otrzymuję regularne wypłaty, zadzwoń do nich po prostu - przecież masz numer do opiekuna konta.
potwiedzam. Gwalc meilami ale kulturalnie, niech daja info conajmniej bo u mnie sie tak rozleniwili ze osoba, ktora mam za opiekuna juz mi nawet nie odpisuje, za to ich szef Leszek Krajewski odpisuje na okolo 80% meili i zasze to on zleca wyplaty.
Wątek zamknięty