Sprawdź:
O mnie
Witam wszystkich, nazywam się Artur i zakładam swój pierwszy dziennik pracy

Styczność z zarabianiem w internecie miałem już dawno temu, bawiłem się w kryptowalutę, seriwsy z nagrodami, sub sms i wiele innych.
Na tą chwilę chciałbym się zająć:
- LikePlus'em
Kiedyś klikałem, ale wtedy okazało się, że to był scam
- Programowaniem
[/color]Moją pasją od dawna jest programowanie i chciałbym w tym roku stworzyć coś na czym mógłbym zarobić. Na początku miały to być 2 serwisy(tematyki na razie nie będę zdradzał

) ale zobaczymy co z tego będzie. Specjalizuję się w front-endzie ale spróbuję swoich sił w PHP i zobaczymy co z tego wyjdzie
- Inne
W czasie zamierzam też próbować wielu rzeczy jak np. MXRevShare. Konto mam, a na nim 1,5$ ale uznałem, że dorobię się trochę na czymś innym i zainwestuję

Nie ukrywam, że fajnie byłoby wrócić też do subów bo nawet fajną kasę można z tego wyciągać
Cele?
Pewnie jak większość osób zakładających dziennik dążę do pasywnego dochodu 
Jest to fajna sprawa bo można jednocześnie być gdzieś na plaży
i jednocześnie zarabiać kasę

Ale takimi celami na początek to będzie kupno jakiegoś fajnego lapka i trochę kaski na pomniejsze wydatki. Ile to dokładnie będzie $$ ustalę na dniach 
Nie ukrywam też, że moim celem będzie samomotywacja, ponieważ czasami jestem dużym leniem
Jeśli są jakieś błędy(interpunkcja

) to z góry przepraszam, pisane na szybko i w ogóle mało uwagi zwracam na przecinki ale stawiam, żeby tekst lepiej wyglądał itp.
Co posiadam na dzień dzisiejszy?
- LikePlus
16500 pkt
Coraz ciężej idzie

Na poczÄ…tku fajnie 10k jednego dnia ale coraz mniej ofert ;/
- Programowanie
W jednym serwisie zrobiona już rejestracja i logowanie co prawda świetne to to nie jest ale na razie tylko po to by móc robić panel itp.
Drugi serwis zacznę jak skończę pierwszy
To tyle na dziÅ›, pozdrawiam wszystkich

i biorę się za czytanie "Metro 2033" nawet nieźle się zaczyna

//Szybki edit
Tak wiem muszę trochę popracować nad stylistyką tego dziennika