![]() |
Zarabianie na wszystkim i na niczym - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabianie na wszystkim i na niczym (/Temat-Zarabianie-na-wszystkim-i-na-niczym-134667) |
Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 17-06-2016 20:52 O mnie Witam wszystkich, nazywam się Artur i zakładam swój pierwszy dziennik pracy ![]() Styczność z zarabianiem w internecie miałem już dawno temu, bawiłem się w kryptowalutę, seriwsy z nagrodami, sub sms i wiele innych. Na tą chwilę chciałbym się zająć: - LikePlus'em Kiedyś klikałem, ale wtedy okazało się, że to był scam ![]() - Programowaniem [/color]Moją pasją od dawna jest programowanie i chciałbym w tym roku stworzyć coś na czym mógłbym zarobić. Na początku miały to być 2 serwisy(tematyki na razie nie będę zdradzał ![]() ![]() - Inne W czasie zamierzam też próbować wielu rzeczy jak np. MXRevShare. Konto mam, a na nim 1,5$ ale uznałem, że dorobię się trochę na czymś innym i zainwestuję ![]() Nie ukrywam, że fajnie byłoby wrócić też do subów bo nawet fajną kasę można z tego wyciągać ![]() Cele? Pewnie jak większość osób zakładających dziennik dążę do pasywnego dochodu ![]() Jest to fajna sprawa bo można jednocześnie być gdzieś na plaży ![]() ![]() ![]() Ale takimi celami na początek to będzie kupno jakiegoś fajnego lapka i trochę kaski na pomniejsze wydatki. Ile to dokładnie będzie $$ ustalę na dniach ![]() Nie ukrywam też, że moim celem będzie samomotywacja, ponieważ czasami jestem dużym leniem ![]() Jeśli są jakieś błędy(interpunkcja ![]() ![]() Co posiadam na dzień dzisiejszy? - LikePlus 16500 pkt Coraz ciężej idzie ![]() - Programowanie W jednym serwisie zrobiona już rejestracja i logowanie co prawda świetne to to nie jest ale na razie tylko po to by móc robić panel itp. Drugi serwis zacznę jak skończę pierwszy ![]() To tyle na dziś, pozdrawiam wszystkich ![]() ![]() ![]() //Szybki edit Tak wiem muszę trochę popracować nad stylistyką tego dziennika ![]() RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - mahuzz - 17-06-2016 21:11 powodzenia! RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - Deoes - 17-06-2016 21:38 Z fartem ![]() Po nicku wywnioskowałem że w grafice siedzisz, zgadza się ![]() Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 17-06-2016 21:45 (17-06-2016 21:38)Deoes napisał(a): Z fartem Kiedyś sie zajmowałem jakiś tam kanał na YouTube nawet miałem ale uznałem ze to nie to i zająłem sie programowaniem ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - twardy - 17-06-2016 21:50 Od siebie polece zebys sie skupil na jednej rzeczy. Stare przyslowie mowi, ze jak cos jest do wszystkiego to jest do pupy ![]() RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - bestek112 - 17-06-2016 21:51 Czekamy na owoce pracy, powodzenia ![]() Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 17-06-2016 22:13 (17-06-2016 21:50)twardy napisał(a): Od siebie polece zebys sie skupil na jednej rzeczy. Stare przyslowie mowi, ze jak cos jest do wszystkiego to jest do pupy Wiem, rozmyślałem na co sie zdecydować ale uznałem ze popróbuje, potestuje i wybiorę to w czym sie najlepiej czuje i sprawdzam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - Watoga - 17-06-2016 22:35 (17-06-2016 21:50)twardy napisał(a): Od siebie polece zebys sie skupil na jednej rzeczy. Stare przyslowie mowi, ze jak cos jest do wszystkiego to jest do pupy Hmm.. Patrząc na np. taką Virgin Group to działając w wielu biznesach wg. nie przypisałbym ich do tej "pupy". Ale to moje zdanie ;-) RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - kermit1906 - 18-06-2016 12:30 Powodzenia ![]() RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - smagalaz - 18-06-2016 14:57 (17-06-2016 22:35)Watoga napisał(a): Hmm.. Patrząc na np. taką Virgin Group to działając w wielu biznesach wg. nie przypisałbym ich do tej "pupy". Tyle, że oni do tych wielu biznesów mają wielu ludzi ![]() |