Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam,
mógłby ktoś mi polecić gdzie mogę szukać poleconych do TM?
Założyłem blog z instrukcją, ale tego jest już wiele w sieci więc ciężko by ktoś go odnalazł, promuję go np w różnych grupach na fb o zarabianiu ale i tak ludzie odwiedzają i albo nie wierzą (mimo dodanego dowodu wypłat) albo już znają TM.
Wynajmij sale w swoim mieście i zaproś grono ludzi. Postępuj jak profesjonalista będziesz postrzegany jak mistrz w tym co robisz. Za reffy trzeba brać odpowiedzialność i o nich dbac. Nie wystarczy ze ktoś się zarejestruje a potem Ty go olewasz i nie pomagasz bo jak szybko wszedł tak szybko zrezygnuje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2015 12:05 przez Waldes93.)
zrób event, powiedz jaki to biznes bez ryzyka, jak prawdziwy lider zachęć do brania kredytów, sprzedaży mieszkań i domów bo po inwestycji w TM biznes bez ryzyka każdy kupi willę z basenem
nie zapomnij wysłać już zapisanych na zamknięte grupy FB gdzie jest rygor i cenzura, nikt nie powie tam że to ponzi które wcześniej czy później padnie itp itd
Wszystkie serwisy są oblegane odnośnie Tm. Teraz liczy się unikalny pomysł na reklamę trafficmonsoon.com. Ostatnio widziałem zdjecie samochodów oklejonych naklejkami z tm. Ludzie zlecają na offsecie po 1000 ulotek i plakatów potem rozdają. Trzeba ruszyć glowa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2015 15:09 przez Waldes93.)
Panowie bez przesady Wiadomo ze jezeli ktos nie zadzialal w pore a cos sie trzyma i ma sie w miare dobrze to juz sie bedzie ciezko wcisnac. Dobrego towaru nie trzeba reklamowac Teraz to juz sie beda trzasc ci ktorzy wlozyli naprawde duzo hajsu bo rach bach ciach i sie okaze ze tm lezy i kwiczy, dlatego teraz bedzie nagonka na swiezaczkow ktorzy uczkna doslownie kawaleczek tortu ale bede stac na rekach i glowach aby jak najglosniej o tym mowic i mowic az sobie na twarzy wttatuluja albo wyryja i love tm ...
Osoba która Buduje biznes oparty na marketingu sieciowym, bez problemu stworzy zespół, nie od razu, ale z czasem.
Każdy może zarabiać w danym programie, ale niektóre osoby chyba wolą negatywnie się wypowiadać, zamiast wziąć sprawy w swoje ręce i zacząć budować swoje aktywa.
(10-12-2015 16:40)dariuszxdd napisał(a): Osoba która Buduje biznes oparty na marketingu sieciowym, bez problemu stworzy zespół, nie od razu, ale z czasem.
Każdy może zarabiać w danym programie, ale niektóre osoby chyba wolą negatywnie się wypowiadać, zamiast wziąć sprawy w swoje ręce i zacząć budować swoje aktywa.
Mówisz o TM ?:> TM to nie jest marketing sieciowy, tylko ładnie opisana piramida finansowa.