Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jak wytłumaczyć rodzicom w jaki sposób zarabiam przez internet?

Autor Wiadomość
Jak wytłumaczyć rodzicom w jaki sposób zarabiam przez internet?
Sprawdź:
Aktualnie jestem osobą niepełnoletnią oraz zarabiam według mnie duże pieniądze przez internet (ok. 1000-3000 zł miesiecznie, w przyszłości może więcej). Mój problem polega na tym, że nie wypłacam z tego ani złotówki. Dlaczego? Uważam, że moi rodzice nie zaakceptują formy mojego "zarobku", a w związku z tym nakażą mi natychmiastowego zaprzestania zarabiania przez internet, ponieważ "nauka jest ważniejsza". Wielu z Was pewnie powie, że mógłbym sobie po kryjomu wypłacać i wydawać kasę. Jednak to nie wypali, ponieważ mamusia od razu skapnie się, że nowe ubrania, gadżety itd. nie są uczciwie zarobione, lecz prawdopodobnie pochodzą z handlu narkotykami... wiecie o czym mówię Smile

Mógłbym zrobić jakiś FAKE projekt/biznes, który byłby bardzo realistyczny oraz zdobyłby pozytywną opinię moich rodziców, lecz pieniądze pochodziłby z innego źródła. Mam pełnoletniego kolegę, który byłby w stanie w razie potrzeby założyć dla mnie działalność gospodarczą.

Pozdrawiam, Kacper.
RE: Jak wytłumaczyć rodzicom w jaki sposób zarabiam przez internet?
Na czym to zarabianie Big Grin . Jeśli wszystko jest moralne i zgodne z prawem, to nie bałbym się przedstawić sytuacji rodzicom . Chyba że zarabiasz na kamerkach Jerk2 .
Glosy: Kacpersky12 (+1)
kiedyś miałem podobną sytuację Smile drugi rok prowadzę własną działalność i nikt mi słowa złego nie powie
jeśli suby to teraz większość to real content...
Powiedz, że zarabiasz na wypełnianiu ankiet Jerk2
Moja jest zadowolona, nie widze sensu w słowach nauka jest ważniejsza jeśli już masz stały dochód z którego się utrzymasz, możesz się utrzymać w młodym wieku. Dla mnie postępowanie niektórych rodziców to za przeproszeniem śmiech na sali. Syn potrafi LEGALNIE zarobić a im to nie odpowiada i szukają dziury w całym.
Powinieneś wiedzieć najlepiej jak rozmawiać ze swoimi rodzicami. Wink
Ja mówiłem, że prowadzę stronę (tylko, że z hackami Big Grin) i tyle. Big Grin

[Obrazek: 36.png]
Glosy: Kacpersky12 (+1)
Sposób zarabiania to obstawianie meczy. Ciężko mi się przyznać, bo jak wiadomo bukmacherka kojarzy się od razu z hazardem, a hazard według rodziców to ciężki nałóg, poza tym jestem osobą niepełnoletnią co oznacza, że nie mogę legalnie się tym zajmować Jerk2 . Niestety... takich mam rodziców. Każdy ma innych. Jedne dzieci mają samowolke, a inne nie wiedzą co to internet Tongue
No to lipa. Powiedzą ci że to jest hazard i wpadniesz w większy nałóg i wszystko przegrasz ...
Powiedz, że klikasz w reklamy na bux'ach i stąd ta kasa Big Grin Big Grin
Odpowiedz