Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Zgubiłem gdzieś kartę walutowa prepaid od wbk. Niestety mam na niej 10 usd. Czy da się w jakiś sposób te pieniądze wyciągnąć albo odzyskać dane do karty żebym mógł sobie coś zamówić na Ali i to wykorzystać ? Pisałem do wbk napisali że można Ale tylko kiedy wykupie te pieniądze koszt 15 zł. Więc wolę sobie za tę 30 zł coś zamówić niż być stratnym o połowę ;/
a jak się zalogujesz do tego konta bankowego online w wbk to widzisz tą kartę ? nie możesz normlanie z tego poziomu przelewu zrobić na inne twoje konto zrobić ?
no własnie nie wiem czy wiesz ale z kart prepaid nie da sie robić przelewów.. na kartę sie da, ale z karty nie.. i tu jest problem. Na ali zamawia sie tak, ze podaje sie dane karty