Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zgubiona karta wbk prepaid » 0

Autor Wiadomość
Zgubiona karta wbk prepaid
Sprawdź:
Witam. Zgubiłem gdzieś kartę walutowa prepaid od wbk. Niestety mam na niej 10 usd. Czy da się w jakiś sposób te pieniądze wyciągnąć albo odzyskać dane do karty żebym mógł sobie coś zamówić na Ali i to wykorzystać ? Pisałem do wbk napisali że można Ale tylko kiedy wykupie te pieniądze koszt 15 zł. Więc wolę sobie za tę 30 zł coś zamówić niż być stratnym o połowę ;/

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
RE: Zgubiona karta wbk prepaid
a jak się zalogujesz do tego konta bankowego online w wbk to widzisz tą kartę ? nie możesz normlanie z tego poziomu przelewu zrobić na inne twoje konto zrobić ?

Stasiak, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
no własnie nie wiem czy wiesz ale z kart prepaid nie da sie robić przelewów.. na kartę sie da, ale z karty nie.. i tu jest problem. Na ali zamawia sie tak, ze podaje sie dane karty
Mozesz cos kupic ta karta. Wystarczy znac cvv i numer konta oraz date waznosci.

Wysłane z mojego OASS45 przy użyciu Tapatalka
Jak się zalogujesz na konto powinieneś mieć dane potrzebne do zrobienia transakcji na ali Smile
(05-11-2015 09:49)Pasza dla konia napisał(a):  Mozesz cos kupic ta karta. Wystarczy znac cvv i numer konta oraz date waznosci.

Wysłane z mojego OASS45 przy użyciu Tapatalka

ty tak serio ? Smile Jeśli bym znał te dane to bym nie zakładał tego tematu..

Szaman1644 W któym miejscu ? Nie znalazłem nigdzie tego info ;/
Numer cvv masz podany tylko na karcie, na https://prepaid.bzwbk.pl/ tego nie znajdziesz.
no właśnie, czyli nie ma opcji aby to jakoś odzyskać ? ;/
a na aliexpress da sie jakos sprawdzic historie zamówienia w którym znalazł bym te dane?
Kilka ostatnich cyfr karty znajdziesz, nic wiecej... kodu cvv na pewno nie.
czyli 10 usd leci w pizdu ? Sad(
Wątek zamknięty