|
|
RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra"
Dostają pieniądze, wszystko co tylko można, są lepiej traktowani niż nie jeden obywatel europejski, a jeszcze wymagają warunków do uprawiania seksu. Tak postawić im meczety, burdele, dać za nic pieniądze i co jeszcze? W życiu nie myślałam że nasza kochana Europa będzie się tak poniżać. Ciekawe co będzie następne? Już i tak się panoszą wszędzie, korzystają z uroków jakie państwa europejskie im zapewniają i jeszcze wykorzystują kobiety a im mało. Ostatnio były sytuację o wykorzystywaniu polek. Może w następnej kolejności dajmy im bomby, maczety i niech będzie taka sama dzicz jak u nich w krajach.
Nie jestem uprzedzona do innych narodowości, ale szczerze mówiąc "..gam" już tymi imigrantami.
Człowiek też wyjeżdża do innego kraju do pracy, ze względu na lepsze życie i zarobek, a jakoś umie przystosować się do warunków i kultury danego kraju. A oni wymagają od nas europejczyków dostosowania się do nich. Jeszcze stawiają co chwilę wymagania. Nie podoba się to wypad do swojego kraju.
|