Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić?

Autor Wiadomość
SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić?
Sprawdź:
Witam mam pytanie w jakich Polskich sklepach można płacić z konta internetowego Skrill?
Pozdrawiam.
RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić?
Nie, nie mozesz

Toskan, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2013.
Czemu?
Ale jakichs sklepach? Jak masz karte do konta skrill to mozesz nawet nia zaplacic w warzywniaku.
Nie mam karty, chodzi mi o płacenie z konta internetowego poprzez Skrilla Smile
A jak ty to chcesz robic przecież na skrill ńie masz numeru konta żadnego tylko adres email. Robiąc przelew czyli innymi słowy chcąc zaplacic za zakupy online w polskich sklepach musisz sie zalogować do konta bankowego i zrobic przelew. A skrill jest portfelem walutowym a nie bankiem.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Pewnie mu chodziło o NFC, możliwość płacenia telefonem z konta skrill Tongue

Jeśli tak, to nie ma takiej możliwości.

[Obrazek: giphy.gif]
(09-09-2015 21:51)nitram napisał(a):  A jak ty to chcesz robic przecież na skrill ńie masz numeru konta żadnego tylko adres email. Robiąc przelew czyli innymi słowy chcąc zaplacic za zakupy online w polskich sklepach musisz sie zalogować do konta bankowego i zrobic przelew. A skrill jest portfelem walutowym a nie bankiem.

Pewnie chodzi mu o platnosci typu paypal.
Chodzi mi o płatności tak jak kolega wyżej napisał typu paypal loguje się na swoje konto podaje login i hasło i przelewem ze skrilla mojego na skrilla sklepu Smile
Swego czasu ze Skrilla można było płącić za zakupy na Ebayu, obecnie już chyba nie ma takiej opcji. Pozostał cały czas Paypal...

Zdaje się, że takich miejsc w necie nie ma za dużo.
Odpowiedz