SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Skrill (/Forum-Skrill-456) +---- Wątek: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? (/Temat-SKRILL-W-Jakich-sklepach-Polskich-Mozna-placic-120932) Strony: 1 2 |
SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - cygaro16 - 09-09-2015 19:12 Witam mam pytanie w jakich Polskich sklepach można płacić z konta internetowego Skrill? Pozdrawiam. RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - Toskan - 09-09-2015 19:13 Nie, nie mozesz RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - cygaro16 - 09-09-2015 19:14 Czemu? RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - twardy - 09-09-2015 19:29 Ale jakichs sklepach? Jak masz karte do konta skrill to mozesz nawet nia zaplacic w warzywniaku. RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - cygaro16 - 09-09-2015 20:04 Nie mam karty, chodzi mi o płacenie z konta internetowego poprzez Skrilla RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - nitram - 09-09-2015 21:51 A jak ty to chcesz robic przecież na skrill ńie masz numeru konta żadnego tylko adres email. Robiąc przelew czyli innymi słowy chcąc zaplacic za zakupy online w polskich sklepach musisz sie zalogować do konta bankowego i zrobic przelew. A skrill jest portfelem walutowym a nie bankiem. RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - MaLiN - 09-09-2015 21:55 Pewnie mu chodziło o NFC, możliwość płacenia telefonem z konta skrill Jeśli tak, to nie ma takiej możliwości. RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - twardy - 09-09-2015 21:56 (09-09-2015 21:51)nitram napisał(a): A jak ty to chcesz robic przecież na skrill ńie masz numeru konta żadnego tylko adres email. Robiąc przelew czyli innymi słowy chcąc zaplacic za zakupy online w polskich sklepach musisz sie zalogować do konta bankowego i zrobic przelew. A skrill jest portfelem walutowym a nie bankiem. Pewnie chodzi mu o platnosci typu paypal. RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - cygaro16 - 09-09-2015 22:18 Chodzi mi o płatności tak jak kolega wyżej napisał typu paypal loguje się na swoje konto podaje login i hasło i przelewem ze skrilla mojego na skrilla sklepu RE: SKRILL - W Jakich sklepach Polskich Można płacić? - tichy73 - 28-03-2016 18:42 Swego czasu ze Skrilla można było płącić za zakupy na Ebayu, obecnie już chyba nie ma takiej opcji. Pozostał cały czas Paypal... Zdaje się, że takich miejsc w necie nie ma za dużo. |