Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ten koleś to mega fail. Oszpecił sobie facjatę i ciekawe jak będzie do tego podchodził jak już kr'U'l Krasnali czy jak mu tam wyjdzie z mody i stanie przed lustrem i pomyśli ale ja byłem głupi co zrobiłem ze sobą. Prawda jest taka że żadna ale to żadna mądra Dziewczyna nie zwróci na kogoś takiego uwagi i to nie ze względu na wygląd bo przecież podobno na to się nie leci no ale jaki ten człowiek może mieć charakter ?
(13-07-2015 22:40)AnnaKa napisał(a): Ten koleś to mega fail. Oszpecił sobie facjatę i ciekawe jak będzie do tego podchodził jak już kr'U'l Krasnali czy jak mu tam wyjdzie z mody i stanie przed lustrem i pomyśli ale ja byłem głupi co zrobiłem ze sobą. Prawda jest taka że żadna ale to żadna mądra Dziewczyna nie zwróci na kogoś takiego uwagi i to nie ze względu na wygląd bo przecież podobno na to się nie leci no ale jaki ten człowiek może mieć charakter ?
Ale mu zazdroscisz wiesz co... Ciekawe czy ty byś się odważył na taka operacje.
Haha, oczywiście żartuje, cytuje pewnych polglowkow komentujących posty na FP tego idi*ty. Co sie z tym światem dzieje :I
(13-07-2015 22:40)AnnaKa napisał(a): Ten koleś to mega fail. Oszpecił sobie facjatę i ciekawe jak będzie do tego podchodził jak już kr'U'l Krasnali czy jak mu tam wyjdzie z mody i stanie przed lustrem i pomyśli ale ja byłem głupi co zrobiłem ze sobą. Prawda jest taka że żadna ale to żadna mądra Dziewczyna nie zwróci na kogoś takiego uwagi i to nie ze względu na wygląd bo przecież podobno na to się nie leci no ale jaki ten człowiek może mieć charakter ?
A co jakby Popek obciął sobie jaja? Spytajmy Karola
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-07-2015 22:55 przez RemoverPL.)