Nowy członek Gangu Albanii - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Nowy członek Gangu Albanii (/Temat-Nowy-czlonek-Gangu-Albanii-117644) |
Nowy członek Gangu Albanii - RemoverPL - 13-07-2015 21:03 http://natemat.pl/148331,nastolatek-okaleczyl-twarz-bo-chcial-wygladac-jak-popek-krwawymi-zdjeciami-chwali-sie-w-sieci Karol S. młody podrabianiec z Kalisza. Na FB znajdziecie jego profil Skomentowałbym to, no ale... Brak słów. PS: Widziałem te zdjęcia zanim były modne RE: Nowy członek Gangu Albanii - Sloniasek - 13-07-2015 21:40 Rodzice muszą być dumni z syna. RE: Nowy członek Gangu Albanii - Make it - 13-07-2015 21:50 Siuvax żeś teraz dał cenną nisze publicznie Sam popek dał zdjęcie z komentarzem " Ludzie , co wy ze sobą robicie ... " RE: Nowy członek Gangu Albanii - Begrezen - 13-07-2015 21:54 (13-07-2015 21:50)Make it napisał(a): Sam popek dał zdjęcie z komentarzem " Ludzie , co wy ze sobą robicie ... " to nie ludzie, to noby które nie wiedzą co ze sobą zrobić RE: Nowy członek Gangu Albanii - zjadamkredki - 13-07-2015 22:14 Cytat:Sam popek dał zdjęcie z komentarzem " Ludzie , co wy ze sobą robicie ... " Daj link RE: Nowy członek Gangu Albanii - antyk - 13-07-2015 22:22 Warto dodać, ze jest jeszcze trzeci koleś jego kolega, który sobie też to zrobił RE: Nowy członek Gangu Albanii - AnnaKa - 13-07-2015 22:40 Ten koleś to mega fail. Oszpecił sobie facjatę i ciekawe jak będzie do tego podchodził jak już kr'U'l Krasnali czy jak mu tam wyjdzie z mody i stanie przed lustrem i pomyśli ale ja byłem głupi co zrobiłem ze sobą. Prawda jest taka że żadna ale to żadna mądra Dziewczyna nie zwróci na kogoś takiego uwagi i to nie ze względu na wygląd bo przecież podobno na to się nie leci no ale jaki ten człowiek może mieć charakter ? RE: Nowy członek Gangu Albanii - broofie - 13-07-2015 22:49 (13-07-2015 22:40)AnnaKa napisał(a): Ten koleś to mega fail. Oszpecił sobie facjatę i ciekawe jak będzie do tego podchodził jak już kr'U'l Krasnali czy jak mu tam wyjdzie z mody i stanie przed lustrem i pomyśli ale ja byłem głupi co zrobiłem ze sobą. Prawda jest taka że żadna ale to żadna mądra Dziewczyna nie zwróci na kogoś takiego uwagi i to nie ze względu na wygląd bo przecież podobno na to się nie leci no ale jaki ten człowiek może mieć charakter ?Ale mu zazdroscisz wiesz co... Ciekawe czy ty byś się odważył na taka operacje. Haha, oczywiście żartuje, cytuje pewnych polglowkow komentujących posty na FP tego idi*ty. Co sie z tym światem dzieje :I RE: Nowy członek Gangu Albanii - RemoverPL - 13-07-2015 22:55 (13-07-2015 22:40)AnnaKa napisał(a): Ten koleś to mega fail. Oszpecił sobie facjatę i ciekawe jak będzie do tego podchodził jak już kr'U'l Krasnali czy jak mu tam wyjdzie z mody i stanie przed lustrem i pomyśli ale ja byłem głupi co zrobiłem ze sobą. Prawda jest taka że żadna ale to żadna mądra Dziewczyna nie zwróci na kogoś takiego uwagi i to nie ze względu na wygląd bo przecież podobno na to się nie leci no ale jaki ten człowiek może mieć charakter ? A co jakby Popek obciął sobie jaja? Spytajmy Karola RE: Nowy członek Gangu Albanii - TeYroXOfficial - 13-07-2015 22:56 Oszpecił, a już na grupach krążą kolejne zdjęcia innch którzy sobie tak twarz skaleczyli. Mają swojego "idola". Teraz będą cierpieć do końca życia. |