Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Mbank

Autor Wiadomość
RE: Mbank
Sprawdź:
mbank jest najlepszy ... tylko mialem na poczatku nieprzyjemnosci lekkie i musialem na karte ponad miesiac czekac. ale bank mi sie podoba i najlepszy dla nieletnich
w mbanku można załatwić wszystko przez internet, ostatnio nawet OC na samochód wziąłem z mbanku Smile Zadzwonił ankieter, wybrał najtańszą ofertę, wziął sam kasę z konta, na maila dostałem potwierdzenie zawarcia umowy a oryginał był po 3 dniach w domu.
Co do lokat Mbank śpi konkurencja daje dużo wyższe lokaty !!
Mam konto w mBanku już kilka miesięcy i jak na razie jestem bardzo zadowolony.
Nie poniosłem jeszcze ani jednej opłaty związanej z tym kontem.
Kapitalizacja odsetek jest bardzo duża w porównaniu z płatnym kontem SuperSTUDENT w iPko (około 3,50 miesięcznie, + co kwartał jakaś większa opłata).
W iPko dostaję około 3-4 grosze, a za taką samą kwotę w mBanku około 7 groszy.
Niby 3 grosze różnicy, ale jedno to konto płatne a drugie w 100% darmowe Smile
Polecam Big Grin
Glosy: Mateusz5511 (+1)
skasowane
mnie denerwuja te oplaty za karte 2 zl ... niby mam 2 karty nie aktywne a i tak ciagle nabijaja mi ta oplate ? wie ktos jak to tak ostatecznie wylaczyc ? bo nie korzystam kompletnie wcale z kart kredytowych
Regulamin MBanku się zmienił. Opłata 2zł jest obowiązkowa. Dzwoniłem do nich ostatnio... Sam posiadam IzzyKonto i eKonto. Na jednym z nich zastrzegłem kartę i już nie pobierają drugiej opłaty 2zł. Jeśli zastrzeżesz kartę, Twój rachunek internetowy nadal będzie aktywny, będziesz mógł odbierać i robić przelewy, ale nic nie zrobisz kartą w bankomacie/wpłatomacie : )
no mam dokladnie,
mam ekonto, izzykono, i te 2 inne jeszcze co daja zaraz po skonczeniu 18 lat Wink aha, to dzieki za to info, myslalem ze cos zle zrobilem ze ciagle mi nabijaja te 2 zl
Co do tych 2zł wystarczy płacić kartą minimum 100zł w miesiącu i opłata nie jest pobierana, wystarczy zrobić zakupy kartą, a nie gotówką.
Za żadne przelewy w Mbanku się nie płaci. Jedyna opłata to 1,70zł na kartę, tak jak koledzy wspominają.
Odpowiedz