@update
-jednak proporcje cenowe na alkohol będą trochę większe bo z 2000zl+ będzie potrzebne

na samego jacka danielsa już około 1500zl poszło

ale ponad wiadro tego zacnego trunku będzie
-kupiłem ten kociołek, toster x4, plastikowe sztuce, talerze, pudelka, kije do grilla, ogarnałem tez znajomego kucharza specjaliste od mięs co mi przygotuje kocioł według jego przepisu/sposobu
https://www.instagram.com/rafalrespondek/, będzie seria "gotuj z bananem" no chyba że on przygotuje a ja spalę

-przejrzalem alledrogo w poszukiwaniu tego koła ratunkowego, kapoków, dosyć droga zabawa, a nie koniecznie przyda nam się to na następnych zlotach, finalnie zadzwoniłem na wakepark w ruedzie i z nimi się dogadałem że odpłatnie od nich wynajmę kilka kapoków na wekkend (żeby jakieś bezpieczeństwo na naszych dinozaurach zachować).
-kupiłem karton ciperek dla dziewczyn, w miare spoko promka na laysy w tesco wychaczona
powoli moje biuro zamienia się w magazyn
doszły dziś smycze z identyfikatorami (choć jeszcze muszę reklamować wycięcie bo o 3 minimetry źle przycieli)
dzisiejsze zakupy
żarciem będę się martwił tydzień przed zlotem

w razie czego będę informował na bieżąco.
PS. zakładając że wszystkie osoby które "wstępnie" chcą przyjechać ale jeszcze nie wpłaciły zaliczki to miejsc już praktycznie nie ma, dlatego niektórzy niech nie czekają na ostatnią chwilę z wpłatą bo będą spać na podłodze

pierwsze 40 osób ma gwarancje posiadania łóżka