Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Potwierdzam!

[Obrazek: bUTnaNL.png]
u mnie nawet było jeszcze więcej zielonego, i jak tu nie kochać TM Huh
Jest sie z czego cieszyc biorac pod uwage, ze przez 2 dni byly tylko smieciowe rozowe cashlinki Xpokerface
(02-11-2015 10:41)twardy napisał(a):  Jest sie z czego cieszyc biorac pod uwage, ze przez 2 dni byly tylko smieciowe rozowe cashlinki Xpokerface

Gdybyś był prawdziwym łabędziem to znalazłbyś dużo zielonych, ale do tego trzeba siedzieć na TM sooo much Big Grin
Aaaaaaleeeee. 20 centów sam zebrałem. I ponad dolar dostałem od moich. Niech żyje Traffic!
(30-10-2015 13:09)Tomcato napisał(a):  Cash Linksy znikają w okolicach pełnych godzin potem znów sie pojawiają Smile
A dokładnie to znikają o XX:58, a pojawiają się o XX:05 Big Grin

Ja niedawno w programie zainwestowałem $50 pierwszy raz i jestem z tego powodu usatysfakcjonowany impreza
Glosy: dariuszxdd (+1)
ArturG
Witaj w grupie Aktywnych i zarabiających $$$ W Tym biznesie .impreza
U mnie ostatnio niewiele tych cashlinków..
jak myslicie warto jeszcze w to wchodzic ? warto zainwestowac z 50$ ? jak myslicie ile jeszcze tm poprosperuje ?

rybson37, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
A mnie to nie działa jakoś. Jak się loguję, to lecą mi 10-cio sekundowe reklamy i jedyne, co mogę zrobic, to kliknąć "back to dashboard", co powoduje załadowanie kolejnej reklamy.
Odpowiedz