Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Program wystartował dzisiaj.
Kupujemy adpacka za 50$. Dostajemy 20 kliknięć w nasz baner, 1000 wizyt na naszej stronie.
Paczka pracuje, aż osiągniemy 55$, czyli 110% !
10% od depozytu poleconych !
Naliczenia co 30 minut.
Wypłaty od 2$. Wypłacać możemy bez wkładu! Polecając usługi reklamowe.
Musimy wyklikać dziennie 10 reklam, niezależnie od ilości zakupionych paczek.
Aby otrzymać naliczenie musimy kliknąć w reklamy.

[url]https://trafficmonsoon.com/

EDIT. PORADNIK

@PORADNIK użytkownika CebulakPL

Witaj w poradniku o prostym zarobku na reklamach

W tym poradniku pokażę ci jak bez zbędnego owijania w prosty i darmowy sposób zarobić ładną sumę pieniędzy(będzie to zależało od naszego wkładu pracy)

Pewnie zapytasz się o haczyk. Jedynym haczykiem jest poświęcenie 10-15 minut dziennie. A więc przejdźmy do sedna!

Strona, którą przestawię, zajmuje się promowaniem blogów, stron itp., ale nie w tym rzecz. By zacząć zarabiać będziemy potrzebowali konto Payza / Paypal. Osobiście polecam Paypal, gdyż jest prosty w obsłudze i łatwo się go tworzy(5 minut).

[Obrazek: paypal.png]

Gdy już stworzyłeś konto Paypal możemy przejść do tworzenia konta na stronie.
1. Rejestrujesz się z rotatora: http://trafficmonsoon.com/link/ klikając u góry "Registration"

UWAGA! ROTATOR TO NIE REFLINK, więc proszę nie banować

1 IP = 1 konto

Rejestrując się z rotatora:
-razem z ekipą mamy łatwiejszy dostęp do powiadamiania cię o nowych reklamach i informacjach związanych ze stroną i zarobkiem
-dołączę cię do rotatora
-pomogę ci rozkręcić biznes
-będz miał ułatwioną komunikację z tobą i w każdej chwili będę mógł ci pomóc w problemach Wink

2.Jak wypełnić rejestrację:
[Obrazek: _6188597_orig.jpg]
[Obrazek: _5312465_orig.jpg]

3.Gdy wypełnimy rejestrację wystraczy potwierdzić konto przez e-mail. Następnie logujemy się na stronę.

[Obrazek: W4kUaL1.png]

4.Po zalogowaniu powinniśmy mieć już swoje pierwsze reklamy.

ZIELONY = Nasz dotychczasowy zarobek. Withdraw - służy do wybierania pieniędzy. Pieniądze możemy wypłacić już po zarobku 2 dolarów Wink

CZERWONY = reklamy, które możemy klikać - każda ma swoją wartość od $0.001 - $2

By dostać pieniądze wystarczy poczekać określony czas, przepisać kod CAPTCHA i potwierdzić. Cool

[Obrazek: Nk3tzp0.jpg]

(666 - przypadek? Nie sądzę)

Reklamy można złapać o każdej porze dnia, jednak my skupimy się na stałych punktach. Reklamy pojawiają się:
-rano ok. 6-10
-po południu ok. 12
-wieczorem ok. 20-22

Na tych 2 możemy wyciągnąć 10-30 centów dziennie. Załóżmy przeciętny zarobek 10 centów:
-klikamy 7 dni : 7*10 = 70 centów = 2.58 PLN
-14 dni : 14*10 = 140 centów = 5,16 PLN
-21 dni : 21*10 = 210 centów = 7,74 PLN

To jescze nie koniec Wink Możecie promować stronę innym użytkownikom przec co dostajecie bonusy Smile

Tu screeny moich poleconych/ znajomych:
[Obrazek: cJRj3ej.png]
[Obrazek: xY8FaFd.jpg]
[Obrazek: MYbTN80.jpg]

Można o wiele więcej jak mój kolega Łukasz
[Obrazek: psKnMWD.jpg]

Pozdrawiam wszystkich gorąco i życzę miłego zarobku Idea

W RAZIE PROBLEMÓW:

@PORADNIK użytkownika CebulakPL
Poradnik w całości napisany przeze mnie. Zastrzegam sobie wszelkie prawa. Zakaz kopiowania Ⓡ
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Za ile wszedłeś?
Ja nie wszedłem niestety bo nie mam funduszy, ale można wypłacać bez depozytu więc na + Smile
Tutaj dowód wypłaty mojego upline'a :
[Obrazek: akd7yj.jpg]
Z tego, co wiem to program nadal działa i ma się dobrze.
Biorąc pod uwagę pełen cykl 110%, czyli od dnia zakupu, do nia wypełnienia się "paczki", jak długo to jest w tej chwili okres?
Czyli, jakie w tej chwili jest faktyczne ROI w skali miesiąca?
Czemu taka cisza w temacie ? Program daje zarobić fajne pieniążki - ja już go zaczynam rozwijać - zapraszam po info Smile

1) DIGADZ I PAIDVERTS REFFBACK 100%!!! Smile
Wszystkie oczy skierowane są ku PaidVerts Tongue
Sądzę, że 50$ za paczkę dla wielu ludzi na forum to po prostu zbyt wiele do ryzyka Wink przynajmniej dla tych co przeważnie tworzą duży ruch w tego typu tematach.
(29-01-2015 07:36)Pitman napisał(a):  Sądzę, że 50$ za paczkę dla wielu ludzi na forum to po prostu zbyt wiele do ryzyka Wink przynajmniej dla tych co przeważnie tworzą duży ruch w tego typu tematach.
Ryzyko jest, ale wpłaty są przez Paypala więc gdyby w ciągu 45 dni strona przestała wypłacać jest spora szansa na odzyskanie kasy po otworzeniu sporu.
Na stronie można też zarabiać bez inwestycji (10 centów dziennie).
Hmm zarejestrowałem się tam. Przeleciało 10 reklam i tylko 2 reklamy za 0.01$ ..
@ Reklamy pojawiają o róznej porze dnia Smile

1) DIGADZ I PAIDVERTS REFFBACK 100%!!! Smile
Odpowiedz