Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
dzisiaj bardzo ładne cash linki w ilości 13 sztuk rano , nawet je wszystkie wyklikałemSmile
I kto twierdzi że tutaj nie można rozpocząć zarabiania od darmowego konta lub jest już za późno? Tongue
(30-10-2015 09:08)loryn222 napisał(a):  po raz kolejny , tak mam , pokazuje mi sie zawsze około 9- 10 reklam po 0,01$ , klikne 3 reklamy , i reszta znika , zamiast mieć 0,1$ , to mam 0,03$ dziennie , troche śmieszne , co nie? Proszę o pomoc

Też tak mam, tylko dalej siedzę na stronie i po którymś odświeżeniu nie wyklikane linki znowu mi się pojawiają. Wink
Mnie bardziej denerwuje jak czekam, przepisuje kod, a tam ad expired... Xpokerface

(30-10-2015 09:28)belesiu napisał(a):  Widzisz cashlinki, ale na raz zjesz tylko jednego, jeśli po Twojej konsumpcji zostaną jeszcze jakieś, to próbuj łapać następny. 3 z 10 to jest bardzo dobry wynik.

3 z 10 beka Nie przeginaj...

(30-10-2015 10:50)rafi213 napisał(a):  dzisiaj bardzo ładne cash linki w ilości 13 sztuk rano , nawet je wszystkie wyklikałemSmile
I kto twierdzi że tutaj nie można rozpocząć zarabiania od darmowego konta lub jest już za późno? Tongue

Ja miałem z 23, 10 po 0.01$ i całą chmarę po 0.001$ i potwierdzam, da się wyklikać wszystkie impreza
Glosy: loryn222 (+1)
dzięki surfer0700 , pomogło .

PS. Jestem na darmowym koncie , a mam już 59 poleconych , z czego 34 aktywnie klika , na drugim koncie
Glosy: surfer0700 (+5)
Ostatnimi czasu zauważyłem, że na trafficmonsoon nie wyświetlają mi się żadne banery, zamiast nich mam takie coś
[Obrazek: LlfOnnT.png]
Czy ktoś z was ma także taka sytuacje?
Cytat:Ostatnimi czasu zauważyłem, że na trafficmonsoon nie wyświetlają mi się żadne banery, zamiast nich mam takie coś

Jakiś czas temu był ten sam problem prawdopodobnie grzebią coś w ustawieniach wyświetlania banerów czy strony. Za parę dni wszystkie reklamy powinny wyświetlać się prawidłowo Wink
Oraz chciałbym się jeszcze spytać, dodałem stronę do promowania w "My websites" i mam na niej status od 3 dni Pending. Czy u was też tak długo trwa zaakceptowanie strony?
(30-10-2015 13:06)matevos napisał(a):  Oraz chciałbym się jeszcze spytać, dodałem stronę do promowania w "My websites" i mam na niej status od 3 dni Pending. Czy u was też tak długo trwa zaakceptowanie strony?

Każdy ma tak samo zatwierdzenie czasem troche trwa Smile ja ostatnio czekałem tydzień.

Cash Linksy znikają w okolicach pełnych godzin potem znów sie pojawiają Smile
Tak samo jest z wypłatami nie można zlecać w okolicach pełnych godzin Smile
Ja ostatnio czekałem 5 dni, ale było warto, bo strona już pierwszego dnia zaczęła zarabiać na adsense impreza
moja strona w cash link tez wisi juz z tydzien i cały czas ma pending ;/
jak ja kupowałem cashlinki to raz czekałem krócej niż 12h na akceptację, ale drugi raz (zmieniłem kampanię) i czekałem ... około 25 dni na ponowną akceptację
Odpowiedz