Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(27-10-2015 15:00)rafi213 napisał(a): nie, jak usuniesz to nic nie przepada tylko kredyty na reklamę , ale możesz przed usunięciem przetransferować je na inna reklamę .
Ad pack kupiony nalicza normalnie .
Cash Linki nie są na kredyty opłacamy je z procesorów albo z pieniędzy z Trafficmonsoon. I właśnie nie wiem czy jak anuluję taką reklamę to mi zwrócą 10$ czy nie.
A faktcznie trwają jakies poprawki
No nic ja zaglądam 2-3 razy to akurat trafiam na dobry moment
Jak poprawiają to dobrze.
Dzisiaj o 20:00
"Luźne Gatki" #18 - GOŚCIE SPECJALNI i rozmaiwamy o SEO, Adwords, Monsoon Packages, Cash-Links
Oczywiście jak zawsze luźne gatki po prowadzi Piotr Chajkowski
Możliwe że dowiemy się więcej na temat wykupionych Monsoon Packages ( to te paczki za które nie dostajemy zwrotu)
No cashlinkami sypnęło przez dwa dni 0,4$ w sumie. Nie pamiętam czy PiS coś obiecywał na ten temat, ale może to pierwsza ich obietnica przedwyborcza została spełniona