Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Tutaj nie chodzi o panikę :>

Lecz o "szczęście"

Hm... Może by kupić akcje facebooka, to też go wyłączą? Big Grin
ShuQi
To jest normalne . Czasami wchodzą drobne poprawki i na kilka minut nie można wejść Smile

Na facebooku jest oficjalna polska grupa
https://www.facebook.com/groups/trafficmonsoon/

Dołączając do grupy można być na bieżąco i o pracach technicznych jak i o innych zmianach, nowościach, wiedzieć kilka dni wcześniej..
Jak również zadawać pytania w razie problemów i śledzić ludzi którzy zajmują się tym biznesem profesjonalnie i uczyć się od nich.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Dawno nie zaglądałem do Cash Links Big Grin

[Obrazek: 10c36p.jpg]
tak spora porcja cash linków dzisiaj ale już mnie dwa razy wyrzuciło ze strony. Połowę może zdążyłem zrobićSmile

Brakującego ad packa tez jeszcze nie dodali , niby 24 godziny ma support czasu. No nic czekam .
Ja korzystam z 3 przeglądarek . Jak na jednej TrafficMonsoon są problemy to na innej już jest w porządku.
np. czasami w Mozilli mnie wyrzuca to korzystam z explorera i jest dobrzę, tak samo w drugą stronę.
Jeżeli chodzi o paczkę to poczekaj te 24h, jeśli w ciągu 24h nie dodadzą to napisz do supportu.
Zrozumcie że jest wielu użytkowników.
obecnie kilka osób już kończy szkolenie żeby móc pracować na stanowisku supportu .
Również ma być jeden polski człowiek który będzie zajmował się problemami i starał się rozwiązywać, jednak wiemy że takie szkolenia trochę trwają.
Te osoby muszą wiele wiedzieć, żeby jak najszybciej pomóc drugiej osobie.
Dlatego również przypominam, najpierw wszystkie pytania zadajmy swoim sponsorom.
Oni chętnie odpowiedzą pomogą Smile
Przeciez taka ilosc cashlinkow pojawia sie tylko wtedy kiedy sa problemy ze strona i 2/3 sie w ogole nie da wyklikac.
Nie prawda. Wczoraj strona śmigała, a ilość Cash Linków była podobna. Może nie wszystkie udało się wyklikać, ale 90% tak impreza
Cytat:DeI zrób edit i raz jeszcze aktywuj i będzie okej Smile

Już tak robiłem i nic to nie dało czy jeśli usunę pozycję reklamową to zwrócą mi jej wartość czy kasa przepada?
nie, jak usuniesz to nic nie przepada tylko kredyty na reklamę , ale możesz przed usunięciem przetransferować je na inna reklamę .
Ad pack kupiony nalicza normalnie .
Cashlinków tyle że nie mieszą się w oknie Big Grin

Załączone pliki Obrazki

czarnykarol to klikaj zanim Ci je wyklikają, tak jak mi Lol
Odpowiedz