Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Trzymajmy się Tematu Smile. O Polityce można porozmawiać priv .
Koniec > Exclamation
Lepiej wejść w TM czy byeneo? Mówię o większej dla mnie kwocie (100 $)
(22-10-2015 11:50)Guacamoled napisał(a):  Lepiej wejść w TM czy byeneo? Mówię o większej dla mnie kwocie (100 $)

Z pewnością bardziej efektywnie kapitał mnożony jest na TM. Smile
100$ (+ prowizja za procesor) to 2 paczki na TM, nie dużo, ale da się coś z tego zrobić. Po ~25 dniach możesz zakupić nową paczkę i działać na 3, i tak dalej. Później to już kula śniegowa.
Glosy: dariuszxdd (+1)
No tak, ale jeżeli ktoś nie chce się zniechęcić to tak minimum 5-10 paczek na start jest okej Smile
aczkolwiek sam jak wielu , zaczynałem od 1 paczki , następnie dokupiłem 10 .
Obecnie blisko mi do 100 paczek .
Więc najważniejsze to zacząć . później to już tylko z górki Smile
(22-10-2015 11:13)belesiu napisał(a):  
(21-10-2015 14:14)twardy napisał(a):  Nie moja kolorowanka, nie moje kredki, ale naprawde bardzo bym chcial poczytac o tej calej sytuacji z upadkiem TM w tle. Bardzo.

Aż się wzruszyłem, kiedy to przeczytałem. Tak mi brakowało tutaj takiego typowego polactwa. Skoro ja nie zarabiam, to bardzo chcę zobaczyć, jak wy tracicie.
Nie bój się, niedługo wybory. Wygra PiS i wsadzi wszystkich co mają więcej niż minimum socjalne.
Brrr

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

He he he. Ale gdzie ty tu widzisz typowe polactwo? Co mnie obchodza czyjes pieniadze? Mowie tylko i wylacznie o tej sytuacji, bo chyba nie czytales pozostalych postow? Tam ktos niby twierdzi, ze TM to inwestycja bez ryzyka i chce komus 'podzyrowac' 100k pln, ktore ten wrzuci w TM. Rozumiesz co w tym ma byc smiesznego? I kompletnie nie chodzi o utrate pieniedzy.
Nie ma inwestycji bez ryzyka. Podniesienie na ulicy znalezionych 100 zł i zaniesienie ich do banku wiąże się z wielokrotnym ryzykiem zależnym od bardzo wielu racjonalnych i nieracjonalnych czynników. To fakt
Jednak w Twojej wypowiedzi da się wyczuć wyraźnie Twój (nie wiadomo z czego płynący) stosunek do TM i uczestników tego programu i jest to (delikatnie mówiąc) zapach zawiści.
Oczywiście - mogę się mylić, możesz być zawoalowanym samarytaninem, motywującym w pokrętny sposób ludzi niezdecydowanych.
Dla mnie EOT - dla mnie program jest świetny, daje mi duże poczucie bezpieczeństwa i to mi wystarcza.
Nie ma dzisiaj absolutnie żadnych bezpiecznych metod zarabiania w szybkim tempie.
Nawet w wolnym tempie - nie ma.
Co mają powiedzieć mieszkańcy Cypru, którzy kładli się spać wieczorem mając na koncie 1000$ a obudzili się następnego dnia i stwierdzili, że mają 800 bo rząd tak ustalił?
Jakby mieli w trafficu, to by na drugi dzień mieli 1021,60 Smile
Glosy: scinekm (+1), zozols1 (+1), rafi213 (+1)
To ani zawisc, ani zazdrosc, nawet nie podnoszenie swojej wartosci poprzez radosc z czyjegos nieszczescia. Ale jest pewna granica ludzkiej naiwnosci. I to mnie smieszy. Nacialem sie kilka razy na super fajne przyszlosciowe programy Jerk2 I tak zdaje sobie sprawe, ze komus sie uda a komus nie - to tak jakby chodzic pod totolotka i ludziom pluc w twarz, ze trojke trafili... Na innym forum, ktos opisywal sytuacje z pewnym kolesiem co dziala w TM, jakies szykanowania i zachecanie do brania kredytow Big Grin
Wykażesz zależność między "granicą ludzkiej naiwności" a "bardzo bym chcial poczytac o tej calej sytuacji z upadkiem TM w tle. Bardzo." ?
Bo dla mnie to brzmi bardzo wprost - będę się cieszył, jak Wam się nie uda.
Cała reszta, niedopowiedziana przez Ciebie, zupełnie nie ma znaczenia.
Tak jak napisałem wyżej - dla mnie EOT - w tej sprawie już się nie odezwę. Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć, dlaczego TM jest bezpieczniejsze niż większość podobnych programów, to pisz na PM - może nawet Ci odpiszę. Też sobie zarobisz - a co tam. Ja każdemu życzę dobrze.
Nie wiem Belesiu, moze oceniasz ludzi wlasna miara, i stad widzisz tam "bede sie cieszyl, jak Wam sie nie uda"?

Ja czytajac post Twardego, i haslo "bardzo bym chcial poczytac...", bylem tego samego zdania. Tez bym chetnie poczytal o takowej sytuacji. Mimo ze Wam, jak i sobie, bo rowniez mam kase w TM, i to nie mala, zycze jak najlepiej. Ale ze sytuacja wczesniej opisywana jest wedlug mnie ciekawa, a lubie o takowych czytac, to GDYBY miala ona miejsce, to owszem, chetnie bym poczytal. Czy wynika z tego ze chce zeby TM upadlo? Hm. Nie wiem jaki proces myslowy moglby doprowadzic do takich wnioskow, i ile leapow po drodze by trzeba wykonac.

Naprawde, wyciaganie tak daleko idacych wnioskow, nie majac do tego za bardzo podstaw...Troche dziwne. Polskie dosc, nawet bym powiedzial.
(22-10-2015 11:50)Guacamoled napisał(a):  Lepiej wejść w TM czy byeneo? Mówię o większej dla mnie kwocie (100 $)

Jeśli wejdziesz do TM i kupisz 2 paczki (100$), to jeśli nie będziesz nic wpłacać przez cały rok, na koniec roku wypłacisz 255$ (czyli 155% zysku) minus prowizja dla Paypala (kilka dolarów - nie chce mi się teraz liczyć ile)
Założenie nierealne, bo choćby z samych cashlinków coś dorzucisz i pewnie kogoś do współpracy zaprosisz.

Jednak te 155% to jest to, co wynika z kalkulacji takich założeń (i też raczej obliczenia są pesymistyczne, bo nie zakładają naliczania cogodzinnego tylko codobowe).
Odpowiedz