Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ludzie mieszkacie w Polsce? No to wpisujecie tylko PL!... Nie wpisujemy żadnych skrótów województw ani nic tym podobnego... No chyba,że ktoś z was mieszka w:USA, Brazyli, Argentynie, Indiach, Austri, Chinach, Niemczech lub Canadzie! Wtedy w polu State wpisujemy skrót stanu lub prowincji...
a własnie powiedzcie mi jak to z tymi koszulkami?? kiedy dostane swoja jestem z-listerem juz od Bożego narodzenia i nie wiem mam 330 ptz i czekam i zbieram te punkciki ale jak narazie nic dane mam uzupełnione....
Witam. Wczoraj na lockerz.com dodali posta o zmianie adresu.
"Address Update: Please be sure that your address is entered in your account settings in this format:
House number & Street name on Address Line 1
Apartment number (if you have one) on Address Line 2.
Here's an example:
107 Main Street
Apartment 221.
And please remember to use standard English letters: "ë" should be "e", and "?" should be "a."
6 hours, 44 minutes ago"
Nie wiem, czy mam zmieniać tak jak napisali, czy nie. Mieszkam w kamienicy więc mam numer lokalu. Czy wy zmieniacie?
Mi się wydaje, że w state trzeba wpisać skrót najbliższej lokalizacji http://mic.imtc.gatech.edu/archive_direc...htm#Poland. Nie którzy dodają w state PL, ale PL to skrót kraju, ale też Płocka! Ja osobiście mam WR.
Co do adresu, napisali, aby adres wpisać metodą, którą używa się w Anglii czy w każdym innym anglojęzycznym kraju. Ja nie jestem przekonany co do tej formy... Mógłby ktoś pomóc?